Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Κομπίνα με την…πρόβλεψη καρκίνου- Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.

Θύματα απατεώνων έχουν πέσει δεκάδες Γιαννιώτες το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι έστησαν μία χρυσοφόρα επιχείρηση και πουλώντας εκδούλευση καταφέρνουν να αποσπούν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, εδώ και αρκετές ημέρες, άγνωστοι εμφανίζονται ως αντιπρόσωποι γνωστής εταιρίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των φαρμάκων και της ιατρικής. Παρουσιάζουν μία νέα μέθοδο, ουσιαστικά μία εξέταση σάλιου, μέσω της οποίας μπορούν να προβλέψουν αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πιθανότητες και πόσες να...

νοσήσει από καρκίνο.
Φυσικά πρόκειται για μία μεγάλη απάτη, την οποία όμως αρκετοί την έχουν πληρώσει ακριβά, καθώς τα ποσά που έχουν ζητηθεί από τους ευκολόπιστους πλησιάζουν τα διακόσια ευρώ.
Η επιχείρηση φαίνεται ότι έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές είναι οι καταγγελίες που έφτασαν και στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων.
Φυσικά η εταιρία, αντιπρόσωποι της οποίας εμφανίζονται οι περιφερόμενοι προφήτες, δεν έχει καμία γνώση και καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή. Ούτως ή άλλως η μοναδική εξέταση που μπορεί να γίνει με δείγμα σάλιου είναι αυτή για την ταυτοποίηση DNA.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα μέθοδος πρόβλεψης καρκίνου δεν υπάρχει και η ίαση των ασθενών παραμένει μεγάλο στοίχημα για τους επιστήμονες όλου του κόσμου.
Αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους να στήνουν επιχειρήσεις και να πουλάνε ελπίδες.

Τις πληροφορίες για την δράση των περιφερόμενων...μάγων επιβεβαίωσε πλήρως ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων Κώστας Καρέντζιος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Ο ίδιος έγινε αποδέκτης πληροφοριών από συναδέλφους του, στους οποίους απευθύνθηκαν κάποιοι πελάτες τους για να ζητήσουν πληροφορίες σχετικές με τη νέα μέθοδο πρόβλεψης του καρκίνου. Ο κ. Καρέτζιος επικοινώνησε με την εταιρία της οποίας παρουσίαζονταν οι άγνωστοι ως αντιπρόσωποι, η οποία φυσικά δεν έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση αυτή. Μάλιστα χθες το βράδυ η εταιρία απάντησε και εγγράφως στον Ιατρικό Σύλλογο, ότι δεν γνωρίζει τίποτα και αναμένεται να κινήσει περαιτέρω το θέμα.

Πηγή Εpirus post


Αναρτήθηκε από EPIRUS- ELLAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου