Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Κυριακη πασχα στον αγιο παντελεημονα


Απο το πρωι εχει στηθει ψησταρια στο καφενειο της γειτονιας με αρνια κοκορετσια με τις ελληνικες σημαιες κρεμασμενες (για να μην μπερδευτουν οι αφγανοι και λοιποι μελλοντικοι ελληνες οτι ειναι συσσιτιο απο το κρατος ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ) με τραγουσια νησιωτικα , τσαμικα, καζατζιδη και παει λεγοντας.
Οποιος ελληνας περναει πινει και ενα ποτηρακι λεει και χρονια πολλα και του χρονου και παει για το δικο του τραπεζι. Τρώμε, πινουμε , χορευουμε και τραγουδαμε , γλενταμε κατα πως πρεπει στους Ελληνες, με αρχοντια, λεβεντια, φιλοξενια κιμπαριλικι ,χαμογελο και εξω καρδια ολοι μαζι μια γειτονια.
Εχει παει 6 το απογευμα και κατεβαινει ενας Σενεγαλέζος απο μια πολυκατοικια και πεταει μπροστα μας μια σακκουλα με σκουπιδια ενω πιο διπλα , μα ακριβως πιο διπλα υπαρχουν δυο καδοι σκουπιδιων του Δημου. Ενας απο ολους μας του λεει "παρε τη σακκουλα και πετατην μεσα στους καδους". Μας κοιταει και φευγει και επιστρεφοντας 5 λεπτα αργοτερα και με εναν αλλο ομοεθμη του, του το ξαναλεμε και μας κοροιδευουν και γελανε και οι δυο. Τοτε σηκωνομαστε ολο το μαγαζι και προλαβαινουν και μπαινουν μεσα στην πολυκατοικια και να κοιτανε τις γυναικες και να λενε σε απταιστα ελληνικα ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" και να κανουν κωλοδαχτυλο και να πιανουν τα γεννητικα τους οργανα.
Ανεβηκαν στο διαμερισμα τους και εμεις ξαναγυρισαμε στο τραπεζι ,ωστε να μη χαλασουμε την γιορτη μας και να μη δωσουμε συνεχεια στο καθε βλακα που αυτο ηθελε να κανει ,να χαλασει αυτο το γλεντι , που ετσι οπως ειμαστε ολοι με μαυρισμενη την ψυχη και το ματι απο ολους τους λαθρομεταναστες που μας εχουν πνιξει, ειχαμε καιρο να το κανουμε.
Δεν περασανε 10 λεπτα και ξανακατεβαινει με μαχαιρι στα χερια ερχεται στη γωνια του μαγαζιου και αρχισε παλι να φωναζει "ΕΜΕΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ" να κανει τις ιδιες χειρονομιες και με το μαχαιρι να δειχνει οτι θα μασ κοψει το λαιμο. Τοτε ολοι απο τα τραπεζια σηκωθηκαμε και τον προλαβαμε στην εισοδο της πολυκατοικιας που ειχε βουτηξει μια κοπελλα απο την παρεα απο την μπλουζα και την πηραμε απο τα χερια του ενω καλεσαμε και την αστυνομια. Αυτος ξαναμπηκε μεσα στην πολυκατοικια και κουναγε το μαχαιρι και ελεγε οτι θα μας σφαξει. Η αστυνομια ηρθε τον συνελαβε και τον πηγε στο ΑΤ. ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ. Πριν προλαβουμε να παμε και οι 4 γυναικες για να του κανουμε μηνυση ηταν εκει ο προεδρος της ΣΕΝΕΓΑΛΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑς ειρωνικος και προκλητικος να λεει σε ολους μας(γιατι ηρθαν και αλλοι γειτονες για συμπαρασταση) οτι:
-ταυτοτητα βγαζει οποτε θελει με μεγαλη ευκολια αλλα δεν τη θελει
-οτι ο κατηγορουμενος συμπατριωτης του δεν προκειται να παθει το παραμικρο γιατ εχει πολιτικο ασυλο και καλο δικηγορο
-οτι αυτος ειναι εδω απο το 1998 και ξερει πολυ καλα τους νομους και τα κολπα
-οτι αυτος που πουλαει τις τσαντες και τα ξυλινα στην ερμου και απο εδω και απο εκει φοφορογειται και οτι η Ελλαδα επεσε εξω απο ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ
-και φυσικα το αποκορυφωμα ολοων ηαν ο φυλακας του τμηματος , ενας μυστικος της ασφαλειας, κυρεμενος γουλι συμφωνουσε με τον αξιοτιμο Προεδρο της Σενεγαλικης κοινοτητας οτι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ πηγαν και στη Σενεγαλη και σε ολο τον κοσμο ΗΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ. !!!!!!! Μαλιστα ο φυλακας ο μυστικος της ασφαλειας που μετα το κραξιμο που εφαγε απο ολους μας μπηκε σεενα ΜΑΥΡΟ HAMMER ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΡΡΑΞΗ.
μΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑς ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑς ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟΥ ΑΤ. ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ , ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ ΛΑΚΕ ΧΑΦΙΕ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕ " ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥς ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ (?????????. )
Μολις τελειωσαμε τις καταθεσεις μας και οι 4 γυναικες, πηγε ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ με την εθνικη ενδυμασια ,πηρε τον κρατουμενο και μαζι μπηκανε στο γραφειο του αξιωματικου υπηρεσιας, λεγοντας "επειδη αυτος , και καλα, δεν μιλαει ελληνικα αλλα μιλαω εγω πολυ καλα , θα κανει μηνυση εναντιον των γυναικών ".
Και ετσι εγινε.
Σημερα Δευτέρα 7 το απογευμα και δεν εχει περασει ακομα απο τον εισαγγελεα.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΥΡΤΟΒΙΚ
ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙς ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ.
ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟ
ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΕΣ ΗΜΑΣΤΑΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕς ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑς ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΥΟΔΩΣΕ Η ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗς ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου