Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Άρχισαν τα όργανα...Το UCK δηλώνει έτοιμο για την ίδρυση της Μεγάλης Αλβανίας.Πρώτο θύμα τα Σκόπια

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=169290&w=400&h=300&q=80

Με ανακοίνωση που άγνωστοι απέστειλαν σε ΜΜΕ της Αλβανίας, της ΠΓΔΜ, του Κοσσόβου και του Μαυροβουνίου, ο αποκαλούμενος «Αλβανικός Εθνικός Στρατός» (UKSH – Ushtria Kombetare Shqiptare), δηλώνει ότι έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις με στόχο, όπως λένε, την ίδρυση της «Μεγάλης Αλβανίας».

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό αλβανικό τηλεοπτικό σταθμό News 24 και τη διαδικτυακή εφημερίδα Balkanweb, η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν στη Μιτροβίτσα, στο βόρειο τμήμα του Κοσσόβου, και στη συνέχεια θα επεκταθούν στην... «Ιλλυρίδα» (περιοχή του Τετόβου στο ΒΔ τμήμα της ΠΓΔΜ ).

«Ο UKSH είναι εις γνώση των τελευταίων γεγονότων στην Μιτροβίτσα και την Ιλλυρίδα, όπου μεγάλες δυνάμεις έχουν περικυκλώσει και προκαλούν τον αλβανικό πληθυσμό στην περιοχή της Ιλλυρίδας, ιδίως στο Τέτοβο και στα περίχωρα. Γι΄ αυτό και το Γενικό Επιτελείο του AKSH, αποφάσισε να ξεκινήσει στην Ιλλυρίδα τις πρώτες στρατιωτικές επιχειρήσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει η Balcanweb, ο UΚSH κάνει έκκληση στους Αλβανούς πολίτες στην Ιλλυρίδα να αποφεύγουν τα αστυνομικά μπλόκα των Σκοπιανών, διότι αυτά θα βρεθούν στο στόχαστρο των επιθέσεων του UKSH. «Ήρθε ο καιρός να απαλλαγούμε από τους Σέρβους, Σλαβο-μακεδόνες και Έλληνες κατακτητές, οι οποίοι ούτε στιγμή δε σταμάτησαν να σκοτώνουν αθώο αλβανικό πληθυσμό που ζει στα πατροπαράδοτα εδάφη του, γι΄ αυτό και ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος», συνεχίζει η ανακοίνωση και καλεί τους πρώην μαχητές του UCK Κοσσόβου, του UCK των Αλβανών των Σκοπίων και του UCK Πρεσέβου και Μεντβέγκιε (στη Νότια Σερβία) να ενωθούν για ένα σκοπό, την ένωση των αλβανικών εδαφών και τη δημιουργία της «Εθνικής Αλβανίας».

Ωστόσο, δημοσιογραφικές πηγές στην Αθήνα εκφράζουν μεγάλες επιφυλάξεις για τη γνησιότητα της ανακοίνωσης και αποδίδουν σε σκοπιμότητες τη δημοσιοποίηση του κειμένου.
zougla

Σχόλιο...
Οι δημοσιογραφικές πηγές της Αθήνας.Ποιοι? αυτοί που φοβούνται να που ακόμα και την λέξη Αλβανός?
Ξυπνάτε μερικά κορόϊδα...σειρά έχουμε εμείς στα σχέδια του UCK για την ίδρυση της μεγάλης αλβανίας.Και αν νομίζεται ότι θα επέμβει η Ε.Ε ή το ΝΑΤΟ,για να τους σταματήσουν αν αρχίσουν τις εχθροπραξίες ή της δολιοφθορές εντός της Ελλάδας,είστε βαθιά νυχτωμένοι.
Τους συμφέρει να γίνει κάτι μεταξύ των χωρών στα Βαλκάνια,για να κάνουν τις δουλειές τους πιο εύκολα ...Το UCK είναι ένα δημιούργημα των υπερδυνάμεων και το χρησιμοποιούν αναλόγως την περίσταση।


Αναρτήθηκε από http://eglimatikotita.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου