Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

Τι είναι η αύρα που μας περιβάλλει;Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο μερικοί άνθρωποι ακτινοβολούν καθώς εισέρχονται σε έναν χώρο; Πως επιτυγχάνεται η λεγόμενη καλή χημεία στις σχέσεις; Η μαγική λέξη που εσωκλείει την μυστική συνταγή της επιτυχίας και εμπεριέχει αυτό το "κάτι" που καθορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις είναι η αύρα, ένα αόρατο πέπλο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα και δημιουργεί θετικά ή αρνητικά συναισθήματα προς το περιβάλλον.

Καθώς μας πλησιάζει ένα άτομο για πρώτη φορά, "γεννιέται" έλξη ή δυσφορία. Άτομα που ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες ή παρουσιάζουν ψυχοδυναμικές ικανότητες επιμένουν πως η ανθρώπινη αύρα είναι
υπαρκτή και μας αγκαλιάζει σαν ένα κουκούλι, που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μας, την ενέργεια που εκπέμπουμε.

Τι είναι λοιπόν αυτό το σύννεφο που αποτυπώνει την εσωτερική μας ενέργεια; Είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας ποικίλης πυκνότητας που πηγάζουν από το υλικό, ζωτικό, συγκινησιακό, διανοητικό και πνευματικό σώμα. Πρόκειται για ένα ωοειδές πεδίο, σε σχήμα αβγού, το οποίο εκτείνεται γύρω από το σώμα σε πάχος που φθάνει το ένα μέτρο. Αποτελείται από χρωματιστά κινούμενα τμήματα που επηρεάζονται από τους παράγοντες ψυχική και σωματική κατάσταση .

Η "μέθοδος Kirlian"

Η μέθοδος Kirlian αποτελεί μια διαδικασία για να φωτογραφηθεί η αύρα όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και φυτών ή ζώων! Όπως θα δείτε και στο βίντεο η μέθοδος αυτή εμφανίζει ένα "χρωματιστό στεφάνι φωτός" γύρω από το αντικείμενο ή σώμα. Αυτή είναι η άυρα μας, λένε εκείνοι που αποδέχονται την εγκυρότητα της μεθόδου. Υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μπορούν να δουν με τα μάτια τους την αύρα του κάθε προσώπου. Εστιάζουν την προσοχή τους στις λεγόμενες αυρικές λωρίδες, οι οποίες είναι διαφανείς και έγχρωμες.

Η ζωηρότητα των διαφόρων αποχρώσεων εξαρτάται από τον κάτοχό τους. Κάποιοι λαμποκοπούν ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου τα χρώματα τους είναι μουντά. Τα τρία πρώτα εσωτερικά στρώματα δείχνουν την υγεία και τη προσωπικότητα. Τα δυο εξωτερικά είναι οι δείχτες της διανοητικής και συναισθηματικής ζωής του εκπροσώπου της. Εάν υφίσταται απουσία αυρικού φωτός, αυτό σηματοδοτεί επικείμενο θάνατο. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου