Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Προσοχή! Το ταξίδι αναψυχής στο Ντουμπάι μπορεί να κρύβει κινδύνους...


Ένα ζευγάρι καταδικάστηκε και οδηγήθηκε στη φυλακή επειδή ...φιλήθηκαν δημοσίως!

Aπό τον Θάνο Τάκη

Σε σημερινό δημοσίευμα των TIMES (μπορείτε να βρείτε το σχετικό άρθρο εδώ:http://www.timesonline.co.uk%20/tol/news/world/middle_east/article7087237.ece )
αναφέρεται η απόρριψη της έφεσης ζεύγους βρετανών πολιτών, όπου έχουν ήδη καταδικαστεί σε ένα μήνα φυλάκισης (πραγματικής) επειδή ... φιλήθηκαν δημοσίως, σε εστιατόριο του Jumeirah Beach Resort.
Μετά την απόρριψη της έφεσης, σοκαρισμένη η 25χρονη Charlotte Adams, είπε στον δικηγόρο της "Απλώς πήγαινέ με στη φυλακή...". Εκεί θα μείνουν για ένα μήνα και κατόπιν, αφού πληρώσουν και πρόστιμο 270 δολλαρίων θα απελαθούν!
Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από...

καταγγελία μιας 38χρονης κατοίκου Ντουμπάι, η οποία ενοχλήθηκε από την σωματική επαφή, καθώς δήλωσε ότι το περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια της κόρης της.
Επειδή καταγράφονται και άλλες, αντίστοιχες περιπτώσεις, στο αυστηρό Ντουμπάι, ίσως θα έπρεπε κάθε σύγχρονος πολίτης να συνυπολογίσει ότι συμπεριφορές δεδομένες στον υπόλοιπο κόσμο, δεν είναι αντίστοιχα αποδεκτές σε αυτό το μουσουλμανικό καθεστώς.
Διαβάστε με προσοχή και περίσκεψη τα σχετικά άρθρα, πριν μεταβείτε στο Ντουμπάι.
Επειδή τα ταξιδιωτικά φυλλάδια, δεν αναφέρουν ποτέ τα στραβά ενός προορισμού, ας λάβουμε μόνοι μας τα μέτρα μας.
Πώς το λένε και οι ίδιοι: Ρωτήστε τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα!
Αν δεν το γνωρίζει, ενημερώστε τον για την αντίστοιχη αναφορά και από το CNN:http://www.cnn.com/2010/WORLD/meast/04/04/dubai.kissing.couple.appeal/index.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου