Τρίτη, 6 Απριλίου 2010

Πιάτσα και στο Παγκράτι!

"Η γωνία Υμηττού και Χρεμωνίδου στο κέντρο του Παγκρατίου, μπροστά από την Αγροτική τράπεζα, αποτελεί εδώ και πολύ καιρό πιάτσα (συμπαθών κατά τα άλλα) αφρικανών οι οποίοι πουλάνε τσάντες, cd κλπ. Ωστόσο, φαίνεται ότι έχουν επεκετείνει τις εμπορικές τους "δραστηριότητες" δεδομένου....

ότι σχεδόν κάθε βράδυ στο σημείο αυτό, οι ίδιοι εκδίδουν μαύρες κοπέλες για λίγα μόλις ευρώ!!! Δεν διστάζουν να την "πέφτουν" στους περαστικούς (δεδομένου ότι το σημείο είναι πολυσύχναστο) και να "διαφημίζουν" τη πραμάτεια τους!!! Το ίδιο συμβαίνει εδώ και καιρό στην οδό Ευτυχίδου, μπροστά από τα Mc Donalds!!
Για αστυνομική παρέμβαση βέβαια ούτε λόγος!!! Περνάνε με μοτοσυκλέτες ή περιπολικά και στη καλύτερη περίπτωση κάνουν ένα ελαφρύ νόημα καλώντας τους να διαλυθούν! Εκτός αυτού τίποτε άλλο!!!
Η κατάσταση μάλιστα τείνει να γίνει ανεξέλεκτη δεδομένου ότι πριν λίγες ημέρες βγήκαν μαχαίρια και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ των αφρικανών για το ποιός θα "κυριαρχήσει" στο σημείο αυτό!! Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο και για έναν τραυματία από μαχαιριά!
'Οπως συζητάνε στις γύρω καφετέριες και στα καταστήματα, επειδή φαίνεται ότι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στη περιοχή έχουν φτάσει στα όρια τους, αν η αστυνομία δεν λάβει τα απαραίτητα μέτρα θα υπάρξει "ξεκαθάρισμα" από τους ίδιους!!!

Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου