Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ,ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΤΕΛΗ.

.Ηλεκτρονική Έκδοση
enet.gr,
«Εξοστρακίζει» το ΠΑΣΟΚ τον Τ. Μαντέλη
Στο πυρ το εξώτερον στέλνουν βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ τον Τάσο Μαντέλη, μετά την ομολογία του Μαντέλη ότι έγινε αποδέκτης «χορηγίας» από τη Siemens. Με δημόσιες δηλώσεις τους και αναφορές τονίζουν παρά το κενό του νόμου, πρέπει να βρεθεί λύση και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ", ο αντιπρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Αργύρης, επισημαίνοντας πως "ο κ.Μαντέλης είναι ψεύτης και έχει παρανομήσει κατ' εξακολούθηση. Έχει παραβιάσει το αληθές της δήλωσης πόθεν έσχες, καθώς δεν έχει δηλώσει πουθενά αυτά τα χρήματα, που πήρε από τη Siemens" .

Προχώρησε την εκτίμηση ότι δεν παραγράφεται τίποτα όταν βγαίνει στο φως, εξέφρασε ο Ευάγγελος Αργύρης, τονίζοντας πως "ο κ. Μαντέλης προσπάθησε να τραβήξει στο βούρκο και τους υπόλοιπους, να τα ισοπεδώσει όλα. Έχουμε μια κυνική ομολογία και όση προσπάθεια κι αν κάνει να βάλει στο ίδιο καλάθι όλους... ο κ. Μαντέλης έχει ποινική ευθύνη και οι δικαστικές αρχές θα το δουν".

"Πρόκειται για λυπηρή κατάσταση" σχολίασε σχετικά ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Σηφουνάκης και προσθεσε: "Όπως είπε ο πρωθυπουργός όλα θα βγουν στη φόρα".

"Το θέμα Μαντέλη αφορά την αξιοπρέπεια του πολιτικού συστήματος. Όποιος υποκύπτει σε τέτοια λάθη να τιμωρείται παραδειγματικά", τόνισε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ.

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου