Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Δεν πειράζουν την περιουσία του Π. Ψωμιάδη της Ασπίς

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ

Το Μονομελές Πρωτοδικείο αποφάσισε τη μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη, της συζύγου και της κόρης του. Η προσωρινή διαταγή εκδόθηκε ύστερα από προσφυγή 157 επενδυτών της ΑΣΠΙΣ CAPITAL, οι οποίοι ζητούν τη συντηρητική κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων του Ψωμιάδη και των μελών της οικογενείας του μέχρι του ποσού των 15,5 εκατ. ευρώ.

1 σχόλιο:

  1. ... Από το "ΒΗΜΑ" 15/5/2010 ...
    ... "Νέα προσωρινή διαταγή για το «πάγωμα» των περιουσιακών στοιχείων του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ασπίς Capital Π.Ψωμιάδη, της συζύγου του, της κόρης του και των εταιρειών συμφερόντων του εξέδωσε χθες το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών.

    Συγκεκριμένα το δικαστήριο κάνοντας δεκτό σχετικό αίτημα 157 επενδυτών της Ασπίς Capital, το οποίο υποβλήθηκε μετά τη συζήτηση της αίτησης ασφαλιστικών μέρων που κατατέθηκε, διέταξε την προσωρινή κατάσχεση της περιουσίας του Π. Ψωμιάδη μέχρι του ποσού των 15,5 εκατ. ευρώ. Η διαταγή ισχύει ως την εκδίκαση της κύριας αγωγής των 157 επενδυτών.

    Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά προσωρινή διαταγή που εκδίδεται σε βάρος του Ψωμιάδη. Είχε προηγηθεί το αίτημα άλλων 63 επενδυτών το οποίο έγινε δεκτό από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, που διέταξε το «πάγωμα» της περιουσίας του προέδρου της Ασπίς Capital, της συζύγου και της κόρης του μέχρι του ποσού των 40 εκατ. ευρώ".
    ...
    ... μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα ...
    ... έρρωσο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή