Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ!!ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΜΑΡΦΙΝ!


ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ MARFIN?ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ!!

06 Μαΐου 2010

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ


ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ

Γνωρίζει η αστυνομία τα ονόματα των τεσσάρων της δολοφονικής επίθεσης στη Μαρφίν στη Σταδίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να πεθάνουν τέσσερα άτομα. Πρόκειται για δύο Έλληνες (η μία γυναίκα) και δύο αλλοδαπούς. Οι δράστες...



...δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, όμως αστυνομία θεωρεί ότι είναι θέμα ημερών η σύλληψή τους.




ΠΗΓΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ!!

Τρεις νεκροί από επίθεση με μολότοφ



Σοκ προκαλεί ο θάνατος τριών ανθρώπων το μεσημέρι της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας, μετά τη δολοφονική επίθεση με μολότοφ στην τράπεζαMarfinnEgnatiaa, επί της οδού Σταδίου. Το αποτρόπαιο γεγονός αμαύρωσε τις απεργιακές κινητοποιήσεις για τα οικονομικά μέτρα, οι οποίες ήτανπρωτοφανειςς σε παλμό και όγκο.

Κουκουλοφόροι πυρπόλησαν το ισόγειο του κτιρίου, με αποτέλεσμα αυτό να παραδοθεί στις φλόγες. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο κτίριο, το οποίο ωστόσο γέμισε καπνούς.

Οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο για να απεγκλωβίσουν τους εργαζόμενους και τους πελάτες, βρήκαν τις σορούς τριών υπαλλήλων, δύο γυναικών 32 και 35 ετών στον δεύτερο και τρίτο όροφο, καθώς και ενός 3χρονουυ άνδρα στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου.

Τα θύματα βρήκαν τραγικό θάνατο από ασφυξία. Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης, ο οποίος πραγματοποίησε την αυτοψία στον τόπο της τραγωδίας παρουσία εισαγγελέα, η αιτία θανάτου ήταν "εισπνοή καπνού και τοξικών αερίων".

Δείτε τις επίσημες ανακοινώσεις αστυνομίας, πυροσβεστικής και ιατροδικαστή

Κατά την επιχείρηση της πυροσβεστικής, οι άνδρες της υπηρεσίας χρησιμοποιώντας σκάλες μπόρεσαν και απεγκλώβισαν πέντε άτομα που είχαν προλάβει να βγουν στο μπαλκόνι για να αναπνεύσουν.

Κάποιοι, στην προσπάθειά τους να σωθούν, πήδηξαν από μπαλκόνι του κτιρίου. Τον πανικό που επικράτησε περιγράφει ο δημοσιογράφος Μάριος Κωνσταντινίδης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο 15 λεπτά αφότου ξέσπασε η πυρκαγιά. "Βρήκαμε ανθρώπους πάνω στα μπαλκόνια στον 2ο όροφο να ζητούν βοήθεια από τους διαδηλωτές. Φώναζαν χαρακτηριστικά 'σώστε μας, θα καούμε ζωντανοί' " δήλωσε στο MEGA.

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική μαρτυρία του, ο δημοσιογράφος περιγράφει: "Είχε καλυφθεί όλο το κτίριο από τους καπνούς. Μπορούσαμε να διακρίνουμε τον έναν από τους υπαλλήλους, ο οποίος επέλεξε να πηδήξει στην διπλανή πλαστική σκεπή, κατόρθωσε και κρατήθηκε από κει και σώθηκε. Ο επόμενος υπάλληλος που τον ακολούθησε, έσπασε η σκεπή και κατέληξε στο περβάζι του πρώτου ορόφου. Ο κόσμος προσπάθησε να βοηθήσει όπως μπορούσε, αλλά ουσιαστικά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Το πυροσβεστικό όχημα έφτασε μετά από 10 λεπτά.Άλλεςς δύο γυναίκες πήδηξαν στα διπλανά μπαλκόνια και κατάφεραν να σωθούν".

Αίσθηση προκαλεί και η μαρτυρία του Β.Χατζηιακώβουυ, διευθυντή του βιβλιοπωλείου Ιανός, το οποίο βρίσκεται σχεδόν απέναντι από την τράπεζα. Ο κ.Χατζηιακώβουυ δήλωσε στο MEGA πως στόχος έγινε και ο Ιανός. "Έπεσαν τρεις μολότοφ μέσα στο βιβλιοπωλείο, το οποίο ήταν κλειστό.Πετάξανν μολότοφ και πάνω μας. Κάποιοςκουκουλοφόςς μου είπε 'θα σε κάψω' με σπαστά ελληνικά και μου έδειξε ένα πλαστικό μπουκάλι. Αμέσως μετά, πέταξαν δύο μολότοφ στην τράπεζα που έγινε αμέσως παρανάλωμα πυρός. Έτρεξα με πυροσβεστήρα" είπε.

Επιχειρώντας να περιγράψει τους δράστες, ο κ.Χατζηιακώβουυ ανέφερε: "Ήταν κουκουλοφόροι, δεν μπορούσες να δεις ηλικίες, φορούσαν και κουκούλες και γάντια, ήταν επαγγελματίες. Οι κουκουλοφόροι κινούνταν στα πεζοδρόμια, στον Ιανό επιτέθηκαν 5-6 άτομα, απέναντι ίσως να ήταν 10".

Συγγενείς των θυμάτων οι οποίοι πήγαν έξωαποο το κτίριο τηςτραπεζαςς ξέσπασαν σε εκδηλώσεις θρήνου και οργής.

Στοσημειοο της τραγωδίας πήγε ο πρόεδρος του ομίλουMarfinn Ανδρέας Βγενόπουλοςς, ενώ ανακοίνωση που εκδόθηκε μεταξύ άλλων σημειώνεται: "Οι αυτουργοί μακάρι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. Τη μεγαλύτερη ευθύνη όμως έχουν οι ηθικοί αυτουργοί που δυστυχώς δεν θα τιμωρηθούν ποτέ".

Η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό στην τράπεζα ως δολοφονία, γι' αυτό και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη συλλέγονται μαρτυρίες και εξετάζεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των γύρω καταστημάτων.

Για το τραγικό περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η Ολομέλεια της Βουλής, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή. Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί καταδίκασαν απερίφραστα την εγκληματική εμπρηστική ενέργεια.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου