Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Σε κρίσιμη κατάσταση τρεις στρατιώτες στη Λέρο

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκονται τρεις στρατιώτες του 588 τάγματος πεζικού στο Παρθένι της Λέρου, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν,...
στις 10 το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν φθάσουν στο στρατόπεδο επιστρέφοντας από την έξοδό τους, ξέφυγε από το δρόμο και στην κυριολεξία καρφώθηκε σε δένδρο.

Αποτέλεσμα και οι τρεις στρατιώτες να τραυματιστούν σοβαρά και να "χαροπαλεύουν".

Ο χειρουργός του νοσοκομείου της Λέρου τους προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και κάλεσε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή τους σε νοσοκομείο της Ρόδου ή της Αθήνας, δεδομένου ότι η κατάσταση των νεαρών στρατιωτών είναι πολύ κρίσιμη και πρέπει να εισαχθούν κατεπειγόντως σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Από τις 10 το βράδυ έως νωρίς το πρωΐ του Σαββάτου, το super puma που βρίσκεται στη Ρόδο δεν στάθηκε δυνατόν να πετάξει λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή.

Γιατροί, δήμαρχος και ο διοικητής της μονάδας εκφράζουν την ανησυχία τους για την κατάσταση των τραυματιών, καθώς θεωρούν ότι δεν πρέπει να χαθεί πολύτιμος χρόνος.

ΠΗΓΗ: http://www.newskosmos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6299:2010-05-22-01-48-56&catid=31:2009-11-28-16-14-18&Itemid=55

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου