Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Όχι στο νομοθετικο πραξικόπημα κατά των ελεύθερων bloggers

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον πανικό και τον εκνευρισμό που προκαλείται στους νεοταξίτες από την αποδοχή που έχει το διαδίκτυο, (τα blogs το facebook κλπ εργαλεία που βοηθούν στην ανταλλαγή ιδεών, απόψεων, προτάσεων των απλών πολιτών) προστέθηκε από σήμερα και ο φόβος, με την τεράστια ανταπόκριση που είχε το νομικό υπόδειγμα προσφυγής (http://www.pamet.gr/deltiatypou/elegtikosynedrio%2022%205%2010.php) κατά των επίορκων πολιτικών, που δημοσίευσε το Πατριωτικό Μέτωπο.

Το σύστημα, αντιδρά με νευρικότητα. Όλο του το φάσμα, από το καθαρόαιμο νεοταξίτικο τύπου ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ, έως το κρυπτοφασιστικό, που με τους εγκάθετούς του στους υπόλοιπους αριστεροδέξιους χώρους της επαγγελματικής πολιτικής συντονίζει τη φωνή του με τους επίσημους κατοχικούς συνδιαχειριστές του ΔΝΤ, κραυγάζει με μια φωνή: Φιμώστε το διαδίκτυο.

Είναι οι ίδιοι που:

  1. Συντονίστηκαν με τα αφεντικά-μεγαλοεργολάβους των καναλιών, (δίνοντας τους για άγρια εκμετάλλευση τις Εθνικές Οδούς, διαγράφοντας παράνομα τα χρέη τους, μη υλοποιώντας δικαστικές αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες κάποιοι από αυτούς ήδη έπρεπε να κατοικοεδρεύουν στον Κορυδαλλό, επιτρέποντάς τους να κάνουν λαθρεμπόριο καυσίμων με τα σαπιοκάραβά τους), στερώντας το δικαίωμα του ελληνικού λαού στην ενημέρωση.
  2. Μετέτρεψαν την κρατική τηλεόραση σε κομματικό μικρομάγαζο.
  3. Επιχείρησαν να ελέγξουν το διαδίκτυο βάζοντας εγκάθετους της δημοσιογραφίας με παχυλές αμοιβές, «για να πετάξουν στο περιθώριο» όπως ήλπιζαν τις ελεύθερες φωνές που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία των bloggers και απέτυχαν φυσικά παταγωδώς.

Σήμερα, μετά την ολοκληρωτική τους αποτυχία, επιχειρούν συστηματικά και συντονισμένα, να εξεύρουν τρόπους να ελέγξουν τις ελεύθερες φωνές του διαδικτύου. Ενώ γνωρίζουν πως αποφάσεις υπέρ των bloggers και του δικαιώματός των να λένε ελεύθερα την άποψή τους, έχουν εκδοθεί από δικαστήρια δυτικών χωρών, όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία, ο Καναδάς, η Γαλλία κλπ, πανικόβλητοι όπως κάθε συνεπής δικτάτορας, έχουν βάλει τους «σοφούς εγκεφάλους» των, να εφεύρουν και επιχειρήσουν νομοθετικό πραξικόπημα σε βάρος των χρηστών του διαδικτύου και της ελεύθερης ανταλλαγής ιδεών και απόψεων.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, ενώνοντας τη φωνή του με όλους τους έντιμους Πατριώτες της μπλογκόσφαιρας, τους στέλνει ένα σαφές και πεντακάθαρο μήνυμα: Μπορεί να προτεκτορατοποιήσατε την Πατρίδα μας και να υποδουλώσατε τον Λαό μας στο ΔΝΤ και στο παράσιτα του διεθνούς χρηματιστηριακού κεφαλαίου. Μπορεί να καταφέρετε να πείσετε τον δυστυχή και ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό πως οι νεοοθωμανοί είναι φίλοι του και πως δεν πειράζει αν ονομασθεί νοτιομακεδόνας. Μπορεί να κάνετε πολλά ακόμη αδικήματα όλων των τύπων, σε βάρος του κοινωνικού ιστού και της εθνικής μας αξιοπρέπειας. Ένα μόνο δεν θα καταφέρετε: Να φιμώσετε τις ελεύθερες φωνές. Γιατί πολύ απλά, όπως λέει και ο σοφός Χαλίλ Γκιμπράν, «οι ψυχές τους κατοικούν στο σπίτι του αύριο που εσείς δεν πρόκειται να επισκεφτείτε ούτε και στα όνειρά σας». Και επί το ελληνικότερον: Κούνια που σας κούναγε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου