Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Απίστευτα πράγματα στο κόκκινο 105,5.


Του Μάριου Διονέλλη

`

«καταγράφηκα µάλλον ως «υπέρ του δέοντος Συριζαίος»

«Ο σταθµός µού χρωστάει ακόμα τα αναδροµικά, δώρα, επιδόµατα που δικαιούµαι»!

`

Προοίμιο: Γιά τα απίστευτα,όχι σε μέσο της Αριστεράς, αλλά ούτε και σε αστικό, που εξιστορεί ο δημοσιογράφος της εφ. Δρόμος Μάριος Διονέλλης , (τέως) της Αυγής και του Κόκκινου, θα περιμένουμε απάντηση από τους αναφερόμενους σ’αυτό και πολύ περισσότερο, από τα μέσα και τους έχοντες την πολιτική ευθύνη για αυτά. Ενημερωτικά θυμίζουμε ότι προ μηνός περίπου, αναδημοσίευσαμε στο blog σχετικό ρεπορτάζ από άλλο blog, για το οποίο δεχθήκαμε πρωτάκουστη κριτική στα όρια της επίθεσης με mail και σχόλια από 2 συντρόφους. Και που σαν συνέπεια “αποσύραμε” το σχετικό άρθρο. Το άρθρο υπάρχει. Ευχόμαστε οι απαντήσεις (και τα γεγονότα) να διαψεύσουν το Μ.Δ., γιατί διαφορετικά “ουαί και αλοίμονο” αν στην Αριστερά που πιστεύουμε συμβαίνουν τέτοια πράγματα., που θα ωχριούν ακόμα (και) όσα αναφέρονται στο σχετικό άρθρο μας για τον Jose Saramago .

Μάριος Διονέλλης

«Με αφορμή το τέλος της ραδιοφωνικής σαιζόν, λίγο πριν τα μπάνια του λαού, ας δώσω µερικές εξηγήσεις σε όσους επί χρόνια συνοµιλούσαµε από το Κόκκινο 105,5. Σε αυτούς χρωστάω µια πιο ρεαλιστική εξήγηση από το εύκολο: «Αποχώρησε επειδή βρήκε αλλού δουλειά». Πάµε λοιπόν:

`

«Μετά την διατύπωση της θέσης ότι τα θέµατά µας πρέπει να γίνουν πιο αιχµηρά και πιο κινηµατικά και ότι πρέπει στο σταθµό να µιλά ο απλός κόσµος της Αριστεράς και όχι συνέχεια τα στελέχη, καταγράφηκα µάλλον ως «υπέρ του δέοντος Συριζαίοι». Αργότερα, ήρθαν οι απειλές, όταν µίλησα για το «µάγκωµα» στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέµβριο. (Ήταν αλήθεια όµως, όσοι ήταν εκεί το ξέρουν).

Ένα µήνα µετά αποµακρύνθηκα από την πρωινή ζώνη, την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο διευθυντής Γιώργος Ανανδρανιστάκης για να µην υπάρχουν ανένταχτες παρεκκλίσεις …ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου