Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης !


- Φωνάζει το ΠΑ”ΣΟ”Κ και ο GAP, για τη νομιμότητα, τους νόμους, το σύνταγμα, όταν πριν λίγα χρόνια γράψανε στα παλιά τους τα παπούτσια (να μην πω πουθενά αλλού) και τους νόμους και το σύνταγμα για να επιτρέψουν στους αμερικάνους και τους άλλους νατοϊκούς να κάνουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι για να καταστρέψουν τη Γιουγκοσλαβία !

- Φωνάζουν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και κατηγορούν το ΚΚΕ ”διότι δεν συνεμορφώθην”, αυτοί που θεωρούσαν τον Μιλόσεβιτσς … υπεύθυνο για τους βάρβαρους βομβαρδισμούς – αλήθεια “κύριοι” της ΝΔ, του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών, ο Μιλόσεβιτς έφταιγε που βομβαρδίστηκε η Κινέζικη Πρεσβεία ;;;

- Φωνάζουν για την εφαρμογή των νόμων, αυτοί που στο όνομα της εφαρμογής τους και της … “νομιμότητας” έχουν καταληστέψει και τη χώρα και τον λαό της !

- Φωνάζει η κυβέρνηση και ο πρόεδρός της, για τον τουρισμό, την ίδια στιγμή που “έκοψαν” τα δύο τρίτα των κουπονιών των δικαιούχων του κοινωνικού τουρισμού !
Αλήθεια, για ποιο τουρισμό μιλάνε ;;;

- Φωνάζουν, μέρες τώρα, και τα δημοσιογραφικά και άλλα παπαγαλάκια για τον τουρισμό και προφανώς αναφέρονται στα αφεντικά τους, εφοπλιστές και μεγαλοξενοδόχους, γιατί το παραπάνω θέμα του κοινωνικού τουρισμού το κάναν … γαργάρα !

- Φωνάζουν οι εφοπλιστές, αυτοί που όλο το χειμώνα κρατάνε τα πλοία τους, δεν κάνουν δρομολόγια λόγω του … κόστους, αυτοί που αυξάνουν κάθε χρόνο τα εισητήρια για τους επιβάτες και τα αυτοκίνητα, αυτοί που στην ουσία χρησιμοποιούν σαπάκια με τεράστιους κινδύνους για όλους, χρωστάνε μισθούς στους ναυτεργάτες !

- Φωνάζουν όλοι αυτοί που στο όνομα της Ε.Ε., του Μάαστριχτ, της Λισαβόνας και άλλων συναφών συμφωνιών, επιχειρούν την μεγαλύτερη από καταβολής κόσμου επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους – την ίδια στιγμή που οι ίδιοι βολεμένοι, κρύβονται πίσω από τους δικούς τους τεράστιους μισθούς, μίζες, κλοπές και κάθε είδους βολέματος !

- Φωνάζουν στα τηλεπαράθυρα, ξεφουλκούν ενάντια στο ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ, ενάντια σε όλους αυτούς που αγωνίζονται, που θέλουν να ζήσουν, που θέλουν ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά τους, ποιοι ;;;
Όλοι οι βρώμικοι πολιτικοί, αυτοί που με κάθε είδους παρανομίες στην κυριολεξία χέστηκαν στο χρήμα, οι εκφραστές του μεγάλου κεφαλαίου που χρόνια τώρα πίνουν το αίμα των εργαζόμενων, τα παπαγαλάκια που έτσι και μαθευτούν … τα μισθά τους, θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Μιλάνε οι υποκριτές, οι φαρισαίοι, οι κατ΄επάγγελμα συκοφάντες, όλοι αυτοί που θεό τους έχουν το χρήμα !

Με δυο λόγια, φωνάζουν οι κλέφτες (κυβέρνηση, εφοπλιστές, ΜΜΕ, τα κόμματα της πλουτοκρατίας), για να φοβηθεί ο νοικοκύρης (ΠΑΜΕ, ΚΚΕ) !!!
Ε, ρε, ξυλάρα που τους χρειάζεται !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου