Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Έλληνας οδοντίατρος σκηνοθέτησε το θάνατό του για να αποσπάσει 2.500.000€ από την ασφάλεια του

"Ένας Έλληνας οδοντίατρος στη Σκωτία, σκηνοθέτησε το θάνατο του για να πάρει τα 2.500.000 € από την ασφάλεια ζωής που είχε κάνει.Αυτή ήταν η απόφαση του δικαστηρίου, που έγινε αυτή την εβδομάδα, και αφορούσε...


στον Εμμανουήλ Παρίση και την οικογένεια του, η οποία πήρε αυτό το ποσό από την ασφαλιστική εταιρία. Η οικογένεια του οδοντιάτρου, είχε ισχυριστεί ότι ο ίδιος είχε πεθάνει στην Ιορδανία, τον περασμένο χρόνο.
Πριν δύο ημέρες βέβαια, συνελλήφθη στο Aberdeenshire, όπου είχε βρεθεί με την ψεύτικη ταυτότητα του, συστηνόμενος ως Neil McLaren.
Εχθές, ο γεννημένος στην Αθήνα οδοντίατρος, βρέθηκε στο δικαστήριο στο Exeter Magistrates Court στο Devon, μαζί με την γυναίκα του και την κουνιάδα του.
Ο 46χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, η γυναίκα του Στυλιανή Θεοδωροπούλου, 40 ετών και η αδελφή της Νικολέττα Θεοδωροπούλου, 41 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για συνέργεια στην υπόθεση εξαπάτησης της ασφαλιστικής εταιρίας.
Η Νικολέττα Θεοδωροπούλου, συνελλήφθη στο Peterhead όταν ο οδοντίατρος, κατά την έφοδο της αστυνομίας νωρίς το πρωί στο σπίτι όπου διέμενε.
Η γυναίκα του οδοντιάτρου, κ. Παρίση, συνελλήφθη στο Bernstaple, στο Βόρειο Devon, όπου η οικογένεια έμενε από το 2004.
Η απάτη τους, αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελία του NHS και του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στο οποίο είχε ασφαλιστεί ο κ. Παρίσης.


http://www.dentnews.net/?p=9662

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου