Σε πιτσαρία εργάζεται για λιγότερα από 10 δολάρια την ώρα, ο πρώην εκατομμυριούχος λομπίστας Τζακ Αμπράμοφ, όπως έγραψαν την Πέμπτη (24/6) οι New York Times.

Ο Αμπράμοφ ήταν ένας ζάμπλουτος και μάλιστα από τους πιο ισχυρούς στην Ουάσινγκτον, μέχρι που καταδικάστηκε - συμφωνα με το cosmo.gr - για υποθέσεις διαφθοράς, απάτης και αισχροκέρδειας και πέρασε 3,5 χρόνια πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τώρα ο Αμπράμοφ αποφυλακίστηκε και εργάζεται στην πιτσαρία Tov Pizza στη Βαλτιμόρη στα πλαίσια του προγράμματος αποκατάστασης πρώην κρατουμένων.

Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας υποστηρίζει ότι δεν είναι το τέρας που νομίζουν όλοι ότι είναι, αντίθετα, είναι πολύ συνεργάσιμος και ευγενικός με τους πελάτες!

Ο Τζακ Αμπράμοφ είχε μεσουρανήσει τη δεκαετία του 1990 και είχε βγάλει πολλά εκατομμύρια στο πλευρό των Ρεπουμπλικανών με απαύγασμα την εκλογή του Τζορτζ Μπους Τζούνιορ το 2000 όπου είχε γίνει ο ισχυρότερος όλων.

Καταδικάστηκε σε σχεδόν έξι χρόνια φυλάκιση για απάτη που αφορούσε την αγορά ενός κρουαζιερόπλοιου-καζίνο στη Φλώριντα.

Έχει επίσης δηλώσει ένοχος σε μία υπόθεση διαφθοράς στην οποία εμπλέκονταν και ανώτεροι αξιωματούχοι του Ρεμπουμπλικανικού κόμματος