Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

"Να πώς κλέβουν οι πορτοφολάδες στο Μετρό"

"Επειδή και εγώ υπήρξα θύμα ΄πορτοφολάδων στο Μετρό κάθησα και παρακολούθησα πως γίνεται. Είναι τόσο απλό και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνει την ίδια παρακολούθηση και η Αστυνομία.Λοιπόν για να προφυλαχθεί ο κόσμος και να ενεργήσει η Αστυνομία, το κόλπο γίνεται ως εξής: Τις ώρες που η κίνηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη,ομάδες αλλοδαπών αποτελούμενες από 2-3 άτομα που κάνουν ότι δεν γνωρίζονται ...
μεταξύ τους, αναλαμβάνουν δράση κυρίως αλλά όχι μόνο στον σταθμό του Ευαγγελισμού προς Σύνταγμα και ιδιαίτερα στο συρμό που έρχεται από αεροδρόμιο και έχει συνοστισμό. Διαλέγουν λοιπόν συρμό πού έχει πολύ κόσμο και μπαίνουν τελευταίοι σπρώχνοντας. Στο σπρώξιμο απάνω σού έχουν πάρει πορτοφόλι ή χρήματα από την τσέπη.Τα χρήματα ή το πορτοφόλι δεν τα έχει ποτέ αυτός που τα πήρε,αλλά τα έχει ήδη πασάρει στον συνεργάτη του. Προσοχή λοιπόν στούς αλλοδαπούς που μπαίνουν τελευταίοι σπρώχνοντας.Όπως παρακολούθησα εγώ μπορεί να παρακολουθήσει και η Αστυνομία στον σταθμό του Ευαγγελισμό προς Σύνταγμα και προσποιούμενοι το θύμα να τους συλλάβουν ευκολότατα. Είναι κρίμα να παίρνουν τον κόπο των συνανθρώπων μας κάποια ρεμάλια που δεν θα έπρεπε καν να είναι στην χώρα μας. Έχω δει γριούλες να κλαίνε και Τουρίστες να ουρλιάζουν. Κάνετε κάτι. Είναι τόσο εύκολο για την Αστυνομία."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο λεωφορείο. Πιστεύω ότι εκεί είναι ακόμα πιο εύκολο, γιατί ο συνοστισμός εκεί είναι χειρότερος.

    Αυτό που μπορεί ο καθένας να κάνει, πιστεύω ότι είναι δυο πράγματα:
    1) Να προσέχει τα πράγματά του όταν χρησιμοποιεί τα ΜΜΜ
    2) Να παρακολουθεί τι γίνεται γύρω του και να μην "χαζεύει" από εδώ και από εκεί και όταν δει κάποιον να κλέβει να βάζει τις φωνές αμέσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή