Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Τεράστια μαγκιά Βγενόπουλου !!!



Στην κατοχή της MIG βρίσκεται το κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα «Μακεδονικές Αερογραμμές», δήλωσε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της εταιρείας, Ανδρέας Βγενόπουλος, κατά τη διάρκεια τελετής με αφορμή την έναρξη των πτήσεων της Olympic Air.

«Έχουμε πάρει κωδικούς και κανείς δεν μπορεί να πετάξει με αυτό το όνομα», τόνισε ο κ. Βγενόπουλος.Ο πρόεδρος της MIG είπε ότι θα δημιουργηθεί θυγατρική εταιρία της «Olympic Air» με έδρα τη Θεσσαλονίκη και με την ονομασία «Μακεδονικές Αερογραμμές», προκειμένου να καλυφθούν σύντομα οι επιχειρηματικές και τουριστικές ανάγκες της περιοχής. Πρόσθεσε επίσης ότι την άλλη εβδομάδα θα έχει συνάντηση με φορείς της Βόρειας Ελλάδας προκειμένου να συζητήσουν διαδικαστικά θέματα, ενώ όπως είπε, η νέα εταιρία θα πετάξει σε λίγους μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες πτήσεις που θα κάνει η νέα εταιρεία θα είναι προς την Γερμανία και το Άμστερνταμ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Βγενόπουλος...
δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δημοσίου στην ΟΑ με μειοψηφικό πακέτο, σημειώνοντας ότι «θα υλοποιήσουμε το σχέδιό μας είτε μπει το Δημόσιο είτε όχι».Ο πρόεδρος της MIG αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την «αντιπαράθεση» που έχει με την υπουργό Εξωτερικών κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σημειώνοντας ωστόσο ότι η ΟΑ θέλει υγιή ανταγωνισμό χωρίς πολιτικές παρεμβάσεις από οικογενειακούς φίλους, συγγενείς και άλλους. Επίσης επανέλαβε ότι ιδιοκτήτες της Ολυμπιακής δεν είναι η MIG, αλλά όλοι οι Έλληνες που τόσα χρόνια στηρίζουν αυτή την εταιρία.Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την αντιπροσωπεία της Olympic Air υποδέχθηκαν ο υπουργός Μακεδονίας - Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και άλλοι επίσημοι.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
διαβάστε και:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου