Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΙΜΙΑ 2010




Σύμφωνα με το "έγκυρο" indymedia...οι συγκεντρωθέντες ήταν 250 με 300 άτομα...
Σύμφωνα με το άλλο "έγκυρο" tvxs του μεγαλοδημοσιογράφου κυρίου Κούλογλου που συναγωνιζετε σε εγκυρότητα το indymedia....οι συγκεντρωθέντες ήταν 500 άτομα...
Σύμφωνα με τον "Ταρζάν" που λέει πως είναι έγκυρος...οι συγκεντρωθέντες ήταν 1000 άτομα...
Σύμφωνα με τους υπόλοιπα ΜΜΕ....δεν έγινε συγκέντρωση!!!!

Για να πάρουμε όμως μια πρώτη γεύση....για να γελάσουμε λίγο με τα μαθηματικά τους...
Να θυμίσουμε πως το μικρό απόσπασμα που βλέπετε στο βίντεο είναι από την Πανεπιστημίου...
Το δρόμο το ξέρετε...δείτε τις εικόνες και υπολογίστε...και όσοι δεν μπορείτε...
κάντε υπομονή...θα έρθει και το βίντεο με ΟΛΗ την πορεία...

συνεχίζεται...

1 σχόλιο:

  1. Mε αφορμη την επετειο της νυχτας των ΙΜΙΩΝ πρεπει να θυμηθουμε λιγο την ιστορια εκεινης της φοβερης νυχτας και τον αποηχο της στα επομενα χρονια που ακολουθησαν.
    Δυστυχως για την ΕΛΛΑΔΑ εκεινο το βραδυ ο πρωθυπουργος ηταν ενας λογιστης και οχι ενας ανθρωπος που θα οδηγουσε την χωρα στον δρομο της τιμης και της υπερηφανιας . Ποιο ηταν το αποτελεσμα ; Να βγαλουμε την σημαια απο ΕΛΛΗΝΙΚΟ εδαφος και να δεχθουμε ατυπα τον ισχυρισμο της τουρκιας για γκριζες ζωνες στο ΑΙΓΑΙΟ .
    Απο τοτε μας θεωρουν ευκολους αντιπαλους ολοι οι βαλκανιοι γειτονες μας και οχι μονο ! Μετα μας επεβαλαν να τους παραδωσουμε τον οτσαλαν και σαν γνησιοι ραγιαδες τους των δωσαμε στο πιατο . Τωρα πετανε πανω απο τα νησια του ΑΓΑΙΟΥ και δεν τρεχει τιποτα ! Κανουν ερευνες για πετρελαιο στην δικη μας υφαλοκρηπιδα και εμεις ψελιζουμε διαμαρτυριες που τις ακουμε μονο εμεις και αυτο μονο για εσωτερικη καταναλωση! Αντιδρουν δυναμικα με απειλες μολις παμε να βαλουμε στην ΚΥΠΡΟ αντιαεροπορικους πυραυλους και εμεις τους παμε στην ΚΡΗΤΗ για να μην στενοχωρησουμε τα γειτονακια μας! Αφηνουμε να αλωνιζουν οι πρακτορες τους στην ΘΡΑΚΗ και εμεις περιοριζομαστε στην διακριτικη τους παρακολουθηση και σε μερικες εκπομπες που επισημαινουν το προβλημα !
    Εκεινη την τραγικη νυχτα μαζι με τους τρεις ηρωες του ελικοπτερου και την αξιοπρεπεια μας χαθηκε και ο οποισδηποτε σεβασμος και φοβος που ειχαν για την χωρα μας ,εχθροι και φιλοι μας κι αυτο δεν πρεπει να το ξεχναμε !
    Να θυμαστε ομως φιλοι μου , εσεις που καταλαβαινετε τα λογια μου , οτι οσο και αν παλευουν λυσσαλεα να μας κερδισουν , να μας εξολοθρευσουν , να μας εξαφανισουν , εμεις πρεπει να κραταμε μεσα μας βαθια την ΕΛΛΑΔΑ και να μην λυγισουμε ! Και να θυμαστε οτι ειναι πολλοι συμπατριωτες μας που δεν καταλαβαινουν την θυελλα που εχει ξεσπασει ,αποροφημενοι απο τα οικονομικα τους προβληματα . Μην τα βαζετε μαζι τους , καποια στιγμη θα καταλαβουν και θα αντιδρασουν και αυτοι!
    Να θυμαστε οτι κανενας δεν ειναι αλαθητος , ουτε και αυτοι που μας πολεμουν ! Θα το κανουν το λαθος και τοτε θα ξυπνησουν ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ . Και τοτε δεν θα μας σταματησει τιποτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή