Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Φροντίστε πρώτα ν’ αποκτήστε τα δικά σας τέκνα, μεγαλώστε_τα με υγεία και φροντίδα,

μορφώστε_τα (όπως «παραμορφωθήκατε» κι εσείς, μπουχαχαχα) και μετά με το καλό, άμα μεγαλώσουν, δε πα να γίνουν και σιτσουασιονιστές κι ΑΕΚτζήδες [που λέει ο λόγος]

Posted by J.McManus

Ακόμα δε βγήκατε απ’ το αυγό σας και δε ξέρετε τι ακριβώς να πράξετε με τα «καμπανέλια» που κρέμονται μεσ’ τα σκέλια σας κι αρχίσατε τις μεγάλες δηλώσεις!

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές μόρτη!

Πιό πιθανόν, το 2030: τα μαλακιστήρια σας να γενούν μέλη καμμιάς Εθνικιστικής Νεολαίας ή τίποτις φονταμενταλιστών Μουσουλμάνων, παρά αντιεξουσιαστές.

Διότι ΕΣΕΙΣ ειδικά, σε δέκα χρόνια θα καταντήσετε οι καλύτεροι πελάτες του jumbo-bebe και της Προμότ Λαϊνόπουλος/Mercedes Benz.

Τέλος πάντων. Πάντως αντιεξουσιαστές ΔΕΝ θα γίνουν τα βλαστάρια σας. Το ΜΟΝΟ βέβαιο. Ειδικά αυτά που θα μεγαλώσουν στις τρίπατες μαιζονέττες με το playroom στο υπόγειο των Β.Π.

Ή θα «γίνουν» άλλο τόσο, όσο έγιναν κι… οι κόρες του Αλαβάνου που σας έχουν χεσμένους κι εσάς και τα …κινήματά σας και τα παιδιά του Κάϊν, που ναι μεν λυπήθηκαν γιά τη δολοφονία του μικρού Αλέξη (και ποιός ΔΕΝ λυπήθηκε; ΟΛΗ η πλάση στεναχωρέθηκε, μόνο ο Κούγιας κι ο Κορκονέας ΔΕΝ έκλαψαν…) αλλά, φευ, στις ΠΟΡΕΙΕΣ του Δεκέμβρη ΔΕΝ συμμετείχαν. Δε το λέω εγώ, ούτε αποκαλύπτω προσωπικά δεδομένα. Ο ίδιος στην «Ελευθεροτυπία» πέρισυ και σε συνέντευξη που παρεχώρησε (my ass) μας το κοινοποίησε.


Ζήτω η αντισυστημική σας βία κι η ανομία του ψευδοάσυλου…ανιάτων. Ζήτω ο Πάκης δηλαδής. Χα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου