Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ..ΣΟΜΑΛΟ..ΚΙΝΕΖΟ.ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΙΡΝΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΝΗΣΤΙΑ?


...πολύ σωστό το καινούργιο μέτρο του Υπουργού Οικονομικών αφού τώρα θα μπορούμε να καταγγείλουμε τον Πακιστανό,Σομαλό,Κινέζο...που πουλάει ομπρέλες,τσάντες,γιαλιά,φουλάρια,παιχνίδια,χαλιά,μπουφάν κ.τ.λ. έξω από τα μαγαζιά μας,και να έχουμε φορολογική απαλλαγή!!!
Ας ελπίσουμε ότι το Ελληνικό κράτος θα σταματήσει το ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίων των Ελλήνων και τα νέα μέτρα να ισχύσουν και γιά τους αλλοδαπούς ψηφοφόρους ,πιστεύω κάποιος από την κυβέρνηση να έχει περάσει από Ερμού,Μοναστηράκι,Πλ. Βικτωρίας,Πατησίων,στο πεζόδρομο του Θησείου,στους σταθμούς του μετρό,του ΗΣΑΠ,και αφού δεν βλέπει κανένα λαθρομετανάστη να δει τους χιλιάδες φοροφυγάδες αλλοδαπούς.(ναι και οι Ελληνες πήγανε μετανάστες αλλάδεν νομίζω να πουλάγανε στη Γερμανία έξω απο τα μαγαζιά των Γερμανών λαθραία τσιγάρα,μπουφάνκτλ,η στην Αμερική να πουλούσαν στη Τime Square τσάντες?)

1 σχόλιο:

  1. .
    .

    – O Κωνσταντίνoς μας έλλειπε - άντε και στο Τατόι !!!!

    ==Ποιάς κας, συζύγου Υπουργού, είναι συνεταίρος ο Philip Nielsen????

    “”"”Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…”"”"

    http://www.philipnielsen.gr/2009/10/3-39-52.htmlΤετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

    ……………………………………………………………………………………………………………………………………
    Υ.Γ.: όταν στη ζωή σου νομίζεις ότι είσαι μοναδικός κάνεις μεγάλο λάθος, όχι μόνο ήταν συμπαθητικός, όχι μόνο δουλεύει στην επικοινωνία, όχι μόνο είχε έρθει και αυτός οικογενειακώς με αυτοκινούμενο και iphone, αλλά είναι και πολύ καλός (καλύτερος) αθλητής. Χάρηκα που σε γνώρισα Κωνσταντίνε – άντε και στο Τατόι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή