Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Το σχέδιο αφελληνισμού και διάλυσης της Ελλάδας1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται οι επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η 'μακεδονική' κ.α.

2. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης.
3. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, το στρατό, την αστυνομία, το δικαστικό σώμα, πανεπιστήμια κ.α. 4. Ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας.

5. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό.
6. Με τα νέα πληθυσμιακά δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες ήδη τελούν υπό ξένη διοίκηση, αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες.


Ποιά Μακεδονία; ποιά Θράκη; ποιό Αιγαίο;
Σας φαίνονται υπερβολικά ή φανταστικά όλα τα παραπάνω; Μπορεί και να είναι. Εσείς πάντως κοιμηθείτε ήσυχα. Πείτε ότι είναι ένα κακό όνειρο και μόλις ξυπνήσετε δεν θα το θυμάστε καν. Θα έχουν φροντίσει άλλοι γι' αυτό.


Καλή νύχτα σας.
Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ
-------------------------------------------------------------------

Πως θα διαλυθεί η Ελλάδα!
1)Θα μεγαλώνει ο αριθμός τους.. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες ακόμα χειρότερα.
2)Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και "Έλληνες" θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Βλέπε Ιταλία. Στην Ιταλία όμως δεν έχουν ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ και Πάκηδες και η κυβερνηση στηρίζει το λαό της.
3)Σε περίπτωση που οι Έλληνες αντιδράσουν θα τα ρίχνουν στην ακροδεξιά.
4)Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται να τους δίνον όλο και πιο πολλά
5)Θα μπαίνουν στην αστυνομία,στο δημόσιο και στο στρατό. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε απο αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή..
6)Αργότερα θα βγάλουν δικούς τους Δημάρχους και περιφεριάρχες. Σε νησιά πχ οι Αλβανοί είναι πιο πολλοί.
7)Στα βόρεια θα ζητήσουν ένωση με την Αλβανία και οι του Έβρου-νησιών με την Τουρκία. Οι "αυτόνομες" επαρχίες θα ζητήσουν απόσπαση.
8)Αν οι λίγοι Έλληνες και ο ήδη διαλυμένος-πολυπολιτισμικός στρατός ή έστω το ελληνικό τμήμα του πάει να αντιδράσει θα επέμβουν οι Τούρκοι να σώσουν τους Μουσουλμάνους ομόθρησκους.
Θα μας χτυπούν και απο μέσα.
9)Είσοδος Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα.
10)Τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι το πολύ μέχρι τη Λαμία και με πληθυσμό μικτό.

Θερμοπύλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου