Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

H soft power της Αννούλας όπως εφαρμόζεται από τους υποτακτικούς

http://paideia-gr.blogspot.com/2010/01/h-soft-power.html
Η παρακάτω εγκύκλιος δημοσιεύτηκε στο alfavita ως εγκύκλιος του περιφεριακού διευθυντής εκπαίδευσης Δ. Ελλάδος (προσέξτε την τελευταία παράγραφο):

ΘΕΜΑ: «Εγκύκλιος για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών»

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η 30η Ιανουαρίου ε.έ. είναι ημέρα Σάββατο, οι εκδηλώσεις και ο εκκλησιασμός για τον εορτασμό των τριών Ιεραρχών θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ε.έ., όπως προβλέπεται:

1) από το Π.Δ. 201/1998/άρθ.4,1, παράγραφος ε («Οργάνωση και λειτουργία Δημοτικών Σχολείων»), για την Π/θμια Εκπ/ση,

2) από το Π.Δ. 104/1979/άρθρο 2, παράγραφος 3 («Περί Σχολικού και διδακτικού έτους...»), για τη Δ/θμια Εκπ/ση (καθώς και κατ’ αναλογία με την Π/θμια Εκπ/ση).

Όσον αφορά στα νηπιαγωγεία, ο εκκλησιασμός θα γίνει ύστερα από απόφαση του διδακτικού προσωπικού, εφόσον το επιτρέπουν οι τοπικές συνθήκες και εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για ασφαλή μετάβαση στο ναό (Π.Δ. 200/1998. άρθ.4,5).

σχόλιο paideia-gr: Έτσι δίνονται οι εντολές για κατάργηση των εθνοθρησκευτικών συμβόλων και πρακτικών. Όχι απαγορεύεται να πάτε τα παιδιά για εκκλησιασμό, γιατί θα προκληθεί αντίδραση, αλλά αν νομίζετε πως είναι ασφαλές, πηγαίντε τα! Όπερ εστι μεθερμηνευόμενον: φίλοι νηπιαγωγοί του ΣΥΡΙΖΑ, των Οικολόγων και του ΠΑΣΟΚ καταργούμε τον εκκλησιασμό και τα υπόλοιπα αναχρονιστικά κατάλοιπα! Ζήτω ο εκσυγχρονισμός, ζήτω η αμερικανική πολιτική που μας θέλει πληθυσμός=πρόβατα και όχι λαό με συγκεκριμένη ταυτότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου