Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Τουρκία: Έθαψαν ζωντανή τη 16χρονη κόρη τους, επειδή μιλούσε σε αγόρια ! (video)


Απίστευτος μουσουλμανικός οπισθοδρομισμός ! Μια 16χρονη, βρέθηκε θαμμένη μέσα σε ένα λάκκο, στην πόλη Kahta, στη νοτιοανατολική επαρχεία Adiyaman της Τουρκίας.

Η κοπέλα θάφθηκε ζωντανή, καθώς, κατά τη νεκροψία, στους πνεύμονες και το στομάχι της βρέθηκε χώμα, το οποίο εισέπνευσε η κοπέλα, στην απέλπιδα προσπάθειά της να αναπνεύσει.

Για τη 16χρονη, που ήταν ένα από τα 9 παιδιά της οικογένειας, ακούστηκε (!) στο χωριό, ότι είχε επαφές με το αντίθετο φύλο (όχι σεξουαλικές! απλά τόλμησε να κάνει φιλίες με αγόρια). Στο άκουσμα της είδησης, ο πατέρας και ο παππούς της ...συγκάλεσαν οικογενειακό δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε τον θάνατο της έφηβης, που τόλμησε να κοιτάξει αγόρι στα μάτια.

Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, της μητέρας, δεν της πέφτει λόγος !!!

Οι γονείς της συνελήφθησαν από την αστυνομία, αλλά το δυσάρεστο είναι ότι η τοπική κοινωνία επικροτεί την παραδειγματική τιμωρία των κοριτσιών, που υποπίπτουν σε τέτοια αδικήματα και προσβάλλουν την "τιμή" της οικογένειας.




Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/02/16.html#ixzz0ebOzBx07

1 σχόλιο:

  1. Παιδια προσοχη να μην προσβαλουμε την δραγωνα ! Αυτο ειναι ενα μεμονωμενο περιστατικο που δεν εχει καμμια σχεση με το υψηλο επιπεδο πολιτισμου των γειτονων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή