Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ-ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ


Είχαμε υποσχεθεί ότι θα επανέλθουμε με νεώτερες ειδήσεις για την υπόθεση του λαθρομετανάστη, επίδοξου δολοφόνου, και παρ’ ολίγο δραπέτη των φυλακών, Χιλιανού Navardo Pedro. Σήμερα 3 Φεβρουαρίου 2010, επρόκειτο να δικαστεί από το Β΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, αριθμός πινακίου 17, κτίριο 2, ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει κατά αυτόφωρη διαδικασία, για ορισμένα από τα ποινικά αδικήματα που διέπραξε. Δεν χρειάζεται να σας πω την συνέχεια, σίγουρα την μαντέψατε.

Δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο. Έτσι ο μάρτυρας κατηγορίας αστυνομικός , ο Εισαγγελέας και ο Δικαστής περίμεναν αδίκως την αυτού εξοχότητα Navardo Pedro. Τον άνθρωπο που αν και λαθρομετανάστης, επίδοξος δολοφόνος, και παρ’ ολίγο δραπέτης των φυλακών, προσκύνησαν η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του κάθε κακοποιού, η ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και του υπουργείου υγείας για να του ζητήσουν συγγνώμη, να του προσφέρουν πολιτικό άσυλο και …..επικουρική προστασία για….. ανθρωπιστικούς λόγους, αλλά και την ελευθερία του, επειδή κάποιοι «κακοί» αστυνομικοί τον εμπόδισαν να αποδράσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο χιλιανός λαθρομετανάστης Navardo, αποπειράθηκε να δολοφονήσει με λάμα από σιδηροπρίονο μήκους 31 εκατοστών, έναν συνάνθρωπό μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο καλός και αγαθός αυτός χιλιανός συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως. Στο κρατητήριο που βρισκόταν, επετέθη και τραυμάτισε σοβαρά τον φρουρό του στην προσπάθειά του να δραπετεύσει. Διάφοροι όμως «επίορκοι» και «κακοί» αστυνομικοί που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν και να τον συνετίσουν βρίσκονται σήμερα κατηγορούμενοι για τον ………βασανισμό του, ενώ ένας έχει προφυλακιστεί!!!!!

Έτσι το δόγμα Χρυσοχοΐδη
οι αστυνομικοί στις φυλακές
οι κακοποιοί σε διακοπές
γίνεται μέρα με τη μέρα πραγματικότητα
Περισσότερες πληροφορίες:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 1: δικηγόρος του χιλιανού που επρόκειτο να δικαστεί σήμερα, είναι ο κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης, σύζυγος της κ. Αμαλίας Βαρότση Ραγκούση, υποψηφίας βουλευτού του Πα.Σο.Κ. Ο κ. Φραγκίσκος Ραγκούσης είχε αναλάβει και την υπεράσπιση των Πακιστανών στην υπόθεση των "απαγωγών". κάνοντας αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ 2: η έκφραση «βαθύ Πα.Σο.Κ.» πρέπει να αντικατασταθεί από το «χαίρε Βα.Θο.Κ. αμέτρητον».

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.

F.I.
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου