Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Ο ΟΕΚ ΧΑΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


«ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, αντί να φροντίσει για τους Έλληνες, προτιμά να κάνει δώρα "εξοχικά" σε Αλβανούς. Οι οποίοι σε κάποια χρόνια - όταν φυσικά πάρουν σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο - ίσως γυρίσουν στην Αλβανία και νοικιάσουν για ένα έξτρα εισόδημα, το σπίτι τους -που τους χάρισε το ελληνικό κράτος - σε κάποιον Έλληνα.»

Βane Petrit Lazi Bida, Qerimi Gezim Ismail Hava και Rama Petrit Selim Kerime. Τα παραπάνω είναι μόλις μερικά από τα ονόματα των "υπερτυχερών" της κλήρωσης του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας στην Λάρισα, που κέρδισαν από ένα σπίτι. Σε τόσο μάλιστα δύσκολους και χαλεπούς καιρούς. Αν σας κάνει εντύπωση που τα ονόματα δεν είναι ελληνικά, δεν θα έπρεπε. Έτσι είναι πια τα πράγματα. Είναι όλα τόσο καλά στην πατρίδα μας, το ελληνικό κράτος έχει φροντίσει να λύσει όλα τα προβλήματα, που αποφασίσαμε να αρχίσουμε να δίνουμε σπίτια και στους μετανάστες!

Ανήθικη εξίσωση
Αυτό ακριβώς έγινε και στην Λάρισα, όπου πάνω από το 10% των σπιτιών του Ο.Ε.Κ. που κληρώθηκαν κατέληξαν σε χέρια μεταναστών, προκαλώντας την αντίδραση των Λαρισαίων. Συγκεκριμένα από τα 240 περίπου σπίτια που κληρώθηκαν, τα 26 πήγαν σε ανθρώπους μη ελληνικής καταγωγής, μετανάστες....»»»»


Τόσο απλή ήταν για τα "λαμπρά μυαλά" του ελληνικού Δημοσίου, η εξίσωση: των Ελλήνων που αυτοί και οι πρόγονοί τους επί δεκαετίες έκτιζαν την σημερινή Ελλάδα, με κάποιους που ήλθαν στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Τόσο απλή ήταν η εξίσωση αυτών που για δεκαετίες ολόκληρες πληρώνουν φόρους, συνεισφέρουν, υφίστανται τις "αναδιαρθρώσεις" του κάθε υπουργού, με αυτούς που ήλθαν και εγκαταστάθηκαν μετά το 1990.
Και όλα αυτά εν μέσω της οικονομικής κρίσης που έχει κάνει τον Έλληνα να υποφέρει. Που έχει οδηγήσει αγροτικές περιοχές όπως αυτή της Λάρισας στα πρόθυρα της ασφυξίας. Την οποία ουσιαστικά ο πρωθυπουργός δηλώνει "ανίκανος" να αντιμετωπίσει. Και ο Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας, αντί να φροντίσει για τους Έλληνες, προτιμά να κάνει δώρα "εξοχικά" σε Αλβανούς. Οι οποίοι σε κάποια χρόνια - όταν φυσικά πάρουν σύνταξη από το ελληνικό δημόσιο - ίσως γυρίσουν στην Αλβανία και νοικιάσουν για ένα έξτρα εισόδημα, το σπίτι τους -που τους χάρισε το ελληνικό κράτος - σε κάποιον Έλληνα.

Προτεραιότητα στους αλλοδαπούς
Τέτοια περιστατικά είχαμε και στο παρελθόν. Από ό,τι φαίνεται δημιουργείται ένα κατεστημένο, το οποίο θέλουν να μας κάνουν να αποδεχθούμε. Ίσως σε λίγα χρόνια, γιατί όχι, οι ξένοι, οι (λαθρο) μετανάστες - αφού στην χώρα μας όλοι γίνονται νόμιμοι εκ των υστέρων - να έχουν και προτεραιότητα έναντι των Ελλήνων.
Όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάποιες άλλες χώρες της Ευρώπης. Γιατί όταν με το καλό τους δοθούν και πολιτικά δικαιώματα και αποτελούν πλέον την "κρίσιμη μάζα" που θα κρίνει εκλογικές αναμετρήσεις, εκεί να δείτε συναγωνισμό μεταξύ των διαφόρων κομμάτων, ποιός θα εξυπηρετήσει καλύτερα τους μετανάστες...

(σχετικά με την υπόθεση του ΟΕΚ λάβαμε και την παρακάτω επιστολή)

Οι αλήθειες πονάνε τους προσκυνημένους
Έλληνες, ακυρώστε τις προσπάθειες των προσκυνημένων στη «Νέα Τάξη» πραγμάτων, που προωθούν με νύχια και δόντια την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδος. Άλλο ένα ατόπημα της κυβέρνησης και μάλιστα εθνικό προστέθηκε στο μαύρο κατάλογο. Στην κλήρωση 246 εργατικών κατοικιών στη Γιαννουλη Λάρισας, οι Νεοταξίτες χάρισαν το 10% των κατοικιών σε αλλοδαπούς.
Έλληνες, σταματήστε το ξεπούλημα της Ελλάδος, είναι υποχρέωσης μας.Εκπαραθυρωστε από την πολιτική τα δυο Νεοταξικα κόμματα ( Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ).
« Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες».
Εάν μερικά παιδάκια στο κοινοβούλιο έχουν άλλη άποψη, ας μας αδειάσουν τα έδρανα της βουλής, προτού τα αδειάσει ο Ελληνικός Λαός με βρεγμένη σανιδά.
Έλληνες, δώστε την ψήφο σας σε πατριωτικά κόμματα και έχετε τον λογο μας ότι δεν επιτρέψουμε την εκ των έσω πληθυσμιακή αλλοίωση στην Ελλάδα.
«ΟΧΙ» λοιπόν σ' όλους τους δορυφόρους της Νέας Τάξης που μοιάζουν σαν τους ποντικούς που τρώνε τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου