Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Από τους 500 συλληφθέντες “ενενηνταπεντάρηδες”, [της "κατάληψης" (διάβαζε πυρπόλησης) του Πολυτεχνείου στα 1995]


Posted by J.McManus

…οι 450 θα΄ναι σήμερα ακριβοθώρητα κι ακριβοπληρωμένα golden boys/girls κι οι άλλοι 50: wanna-be Τσουτσουβήδες.

Δε νομίζω να βγήκε από τη συγκεκριμμένη φουρνιά κανένας φυσιολογικός εργαζόμενος. ‘Η του ύψους, ή του βάθους δηλαδής!

Διαβάζοντας τις τελευταίες ημέρες την αρθρογραφία των “Τετράδηδων”, “Ιών”, Παντελάκηδων και ΠαντελοΜπουκάλων, σαν κακόπιστος αναγνώστης που ‘μαι (τ’ομολογώ, ναι), σ’ ένα ΜΟΝΟ συμπέρασμα καταλήγω:Απριλίου 19, 2010

Posted by J.McManus in Άντε απέδώ ρε σεις!.
add a comment

Οι μόρτες στεναχωρήθηκαν πάρα πολύ που πιάσθηκαν (μερικά) μέλη του “Επαναστατικού Αγώνα” και το φέρουν (φαίνεται) βαρέως. Κι ως γνωστόν το γαρ πολύ της θλίψεως, ξέρουμε ΤΙ γεννά… Δεν εξηγούνται αλλοιώς όλες’ αυτές οι πίπες που πλασάρουν στο πόπολο κι όλες αυτές οι ανοησίες κι ειρωνίες περί Πάκη και τωρινού Υπουργού.

Λες και δεν γνωρίζουμε τον ρόλο του Συρίζάτου Πάκη τον “Δεκέμβρη”, που άφησε να καεί η Αθήνα… Σιγά μην έπιανε και τρομοκράτες ο συγκεκριμμένος άνθρωπος! Χα!

(*) Εκτός αν στο φαντασιακό τους κόσμο, είχαν πλάσει τις ίδιες ιστορίες, σαν κι αυτές των προκατόχων τους σχολιαστών, που ονειρεύοντο πίσω από την 17Ν φωτεινά μυαλά: τύπου Βότση, Κοροβέση και καθητητή Τσέκουρα και τελικά πέσαμε πάνω σταχαζοχαρούμενα παπαδοπαίδια.

Εξακολουθεί να πιστεύει και σήμερα ο Παπαδόπουλος-Τετράδης (“Ο Καιρός” ντε) ότι όλο αυτό το υλικό ΔΕΝ στέκει ΟΥΤΕ σε πρωτοετή πρωτοδίκη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου