Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

«ΙΔΙΑ η εκρηκτική ύλη της βόμβας των Πατησίων με αυτήν που χρησιμοποιήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής»


Ρεζίλι των σκυλιών έγιναν οι κόκκινοι φιρφιρίκοι της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» και των λοιπών παραφυάδων (…), καθώς και τα κατακίτρινα δημοσιογραφικά τους κουκούλια, με την καταγέλαστη «προκήρυξη» των… δήθεν εθνικοσοσιαλιστών που τάχα ανέλαβαν την ευθύνη για τη βόμβα στα Πατήσια.

Ήταν τόσο χοντροκομμένη η προβοκάτσια, που τους πήραν στο μεζέ και τα συντρόφια τους της τηλεόρασης. Ας δούμε δυο-τρεις ενδεικτικές κρίσεις για την «προκήρυξη»: ΑΝΤ1: «Θεωρείται χαμηλής αξιοπιστίας. Στην Αντιτρομοκρατική, θεωρούν μαϊμού την ανάληψη ευθύνης από άγνωστες οργανώσεις» (άραγε τη λέξη «μαϊμού» την χρησιμοποίησαν τυχαία, ή λόγω του… Ταρζάν;), ΝΕΤ: «Ο τρόπος γραφής της δείχνει ότι δεν μπορούν να την πάρουν στα σοβαρά», κ.λπ. Πάντως, το παραδοσιακά πιο καλά πληροφορημένο Mega, μετέδωσε ότι «δεν είναι μόνο η παρόμοια βόμβα της Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς στο προξενείο της Χιλής, αλλά κι ένα επιπλέον στοιχείο που παραπέμπει σ’ αυτή την οργάνωση: Στα εγκληματολογικά εργαστήρια, βρέθηκε ότι η εκρηκτική ύλη της βόμβας των Πατησίων είναι ίδια με εκείνη που χρησιμοποιήθηκε στη βόμβα κατά της Χρυσής Αυγής».

Από κει και πέρα, η αστυνομία θεωρεί σχεδόν σίγουρη την τοποθέτηση της βόμβας το βράδυ, λίγο πριν από την έκρηξη, και θεωρεί ότι οι τρομοκράτες μόλις είχαν τοποθετήσει τη βόμβα και βρίσκονταν εκεί κοντά μόλις σχεδόν αμέσως μετά πλησίασαν και περιεργάζονταν τη βόμβα οι άτυχοι Αφγανοί, αλλά φοβήθηκαν να μην αποκαλυφθούν κι έτσι δεν τους φώναξαν ότι κρατάνε μια βόμβα στα χέρια τους, με τα γνωστά αποτελέσματα।

περισσότερα εδώ



Greekalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου