Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Μας φτύνουν και αυτοί ακόμη λένε ψιχαλίζει.

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (όλο το σοσιαλνεοφιλελεύθερο αιρετό επιτελείο της, σε συνεργασία με τους μανδαρίνους του γυάλινου πύργου της Commission), αποφάσισαν πως η στήριξη εκατοντάδων δις ευρώ θα δοθεί (βασικά στο τραπεζικό σύστημα και όχι στους λαούς των χωρών μελών) στις χώρες «γουρούνια» (PIGS, Portugal, Ireland, Greece, Spain), όπως μας αποκαλούν περιφρονητικά.

Από όλα τα «γουρούνια» οι ηγέτες της ΕΕ, αποφάσισαν πως το ένα εξ’ αυτών, δεν χρειάζεται «σεβασμού των συνταγματικών του επιταγών». Της Ελλάδας δηλαδή, των οποίων η κατοχική συμμαχία ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, έσπευσε να εκχωρήσει εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό, στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Έτσι, ενώ η αρχή «respecting their national constitutional requirements», με «σεβασμό δηλαδή των συνταγματικών τους επιταγών», ισχύει για τις Ιρλανδία, Ισπανία, Πορτογαλία, δεν ισχύει για την Ελλάδα, μια που τέθηκε ήδη η υπογραφή των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου-Καρατζαφέρη-Μπακογιάννη. Μια υπογραφή που λέει πως το ΔΝΤ, υπαγορεύει πια την επίσημη πολιτική της Πατρίδας μας, κατ’ αρχάς την οικονομική και κοινωνική και έπεται και η εθνική, όπως έγινε σε όλες τις χώρες που ενεπλάκη το ΔΝΤ.

Οι της κυβέρνησης, επιμένουν να λένε ασύστολα ψεύδη στον ελληνικό λαό, με φερέφωνα τα εξαρτώμενα από τις κρατικές διαφημίσεις και τα δημόσια έργα ΜΜΕ των εργολάβων και των «φίλων».

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν (με πιο πρόσφατη αυτή του Νομπελίστα οικονομολόγου Κρούγκμαν) πως η Ελλάδα, θα βαθαίνει ολοένα και περισσότερο στην ύφεση (με ότι αυτό συνεπάγεται) και πως πρέπει να πάρει άμεσα και δραστικά μέτρα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητάς της.

Η τραγική για τη χώρα μας αλήθεια, έχει δύο όψεις: Η πρώτη είναι πως τα χρήματα αυτά, θα δοθούν σε όλους αυτούς που εισήγαγαν τα τοξικά ομόλογα στη χώρα μας αλλά και στις τράπεζές τους. Διεθνείς δηλαδή και εγχώριους αλητήριους, οι οποίοι θα έπρεπε αυτήν την στιγμή να δηλώνουν ως έδρα τους, τις φυλακές του Μαλαντρίνου, ως σεσημασμένοι και επικίνδυνοι κακοποιοί. Η δεύτερη είναι πως το όποιο παραγόμενο οικονομικό προϊόν, (τουρισμός και ελάχιστες εξαγωγές), θα παραμείνουν πανάκριβα στη διεθνή αγορά, απομακρύνοντας έτσι ολοένα και περισσότερο την πιθανότητα η χώρα να ανακάμψει, να προγραμματίσει την αναπτυξιακή της πολιτική. Την ίδια ώρα που φυσικά, οι φτωχοί και οι νεόπτωχοι, θα συνεχίσουν να πληρώνουν για τις απάτες των φίλων, των κουμπάρων, των επίορκων πολιτικών.

Ο ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει αυτό που σε κάθε τόνο λέει το Πατριωτικό Μέτωπο: Πως όσο γρηγορότερα πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, τόσο θα περιορίσουμε το κακό που γίνεται σε βάρος της Πατρίδας μας και του Λαού μας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με έναν τρόπο: Την αυτοοργάνωσή μας.

Οργανωθείτε λοιπόν. Κάντε κουράγιο και στήστε οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου σε όλη την Ελλάδα, όπως ήδη γίνεται από την Κρήτη μέχρι τη Θράκη, αλλά ακόμη και στον Ελληνισμό της διασποράς όπως μας ενημερώνουν. Χωρίς αρχηγισμούς, ινστρούχτορες, μεσσιανισμούς, επαγγελματίες πολιτικούς. Τις απαντήσεις για το πρόβλημά μας τις γνωρίζουμε. Γνωρίζουμε πως έλυσαν το πρόβλημά τους στην Αργεντινή. Γνωρίζουμε που πέτυχε το κίνημα κατά της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων, σε διάφορα σημεία της υφηλίου. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η δράση. Φτάνει πια με τις ημερίδες, διημερίδες και λοιπά αντιπαραγωγικά, που επιλέγουν ακόμη ως μέσο δράσης τους καλοπροαίρετοι φυσικά πατριώτες αλλά και οι στημένοι, επαγγελματίες πατριωτίζοντες.

Το κίνημα που ενώνει όλη την Ελλάδα είναι ήδη παρόν. Αφήσαμε τα ιδεολογικοπολιτικά μας βαρίδια στο σπίτι. Πετάξαμε στα σκουπίδια τις κομματικές μας ταυτότητες. Σηκώνουμε σαν σημαία την ελληνική και μόνον την ελληνική. Τέλος, δεν πιστεύουμε σε αρχηγούς, καθοδηγητές και μεσσίες. Γιατί πολύ απλά, όποτε αυτή η Πατρίδα σώθηκε, σώθηκε από τα Παιδιά της. Τα ξενόφερτα σύμβολα, σβάστικες, τεκτονικά, σφυροδρέπανα κλπ, μόνο κακό έκαναν στην πατρίδα μας. Να το ξαναπούμε λοιπόν: Η ελληνική σημαία και οι οργισμένες μας καρδιές, φτάνουν και περισσεύουν. Να πάρουν τα όνειρα του ποιητή μας Οδυσσέα Ελύτη, επιτέλους εκδίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου