Άμεσες επιπτώσεις στην ερωτική ζωή των ζευγαριών στις ΗΠΑ έχει η παγκόσμια οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 1670 Αμερικανούς ηλικίας από 45 ετών και άνω και διήρκεσε από το 2004 ώς το 2009 έδειξε ότι το ποσοστό εκείνων που κάνουν έρωτα μια φορά την εβδομάδα έχει πέσει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα οι άντρες από το 49% στο 41% και οι γυναίκες από το 43% στο 32%. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι λογικό για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει αν θα παραμείνει στην δουλειά του ή ενδεχομένως έχει χάσει το σπίτι του να μην έχει ερωτική διάθεση.

Η έρευνα επίσης αποκάλυψε ότι το 21% των ανδρών και το 11% των γυναικών έχουν απατήσει τους συντρόφους τους τουλάχιστον μια φορά κατά τη διάρκεια μια μακροχρόνιας σχέσης και το 12% των ερωτηθέντων αποκάλυψε ότι γνωρίζει ότι ο σύντροφός του το έχει απατήσει.

Αυτό που ωστόσο προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι οι περισσότεροι δήλωσαν ότι οι όποιες εξωσυζυγικές περιπέτειες δεν είχαν μεγάλη επίδραση στη σχέση.

Συγκεκριμένα το 40% ανέφερε ότι η απιστία δεν είχε καμιά επίδραση στη σχέση, το 30% ανέφερε ότι προκάλεσε μια προσωρινή ένταση και μόλις το 6% ανέφερε ότι η απιστία προκάλεσε ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση.


http://news247.gr/health/sex/oxi_sto_seks_nai_sthn_apistia.148157.html