Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Σχόλιο στο "Οκτώ τραυματίες από τη συμπλοκή αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας"

"Ημουν μαρτυρας στο σμερινο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ περιστατικο. γυρω στα 150 ατομα συνολικα μπλεχτηκαν στον καυγα. κρατουσαν ξυλο σιδερα και μερικοι κρατουσαν ξιφοι!! ναι ναι ξιφοι!! αποτι καταλαβα , πακιστανοι κυνηγαγαν τους μαροκινους...



επειδη οι δευτετοι ειχαν κανει προσπαθεια να κλεψουν τις πραματειες των πρωτων. ετσι μου ειπε ενας Ελληνας (απιστευτο ε) καταστηματαρχης , απο τους λιγους που εχουν μεινει εκει!

το πιο ενδιαφερον ειναι αλλο.
σε ενα στενο παρακατω βρισκονταν ισχυρες δυναμεις τις αστυνομια, ΜΑΤ , ομαδα Δ και Ζ και ολο το αλφαβητο και ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ. εκνευριστικα και προκλητικα "διακριτικοι"

διπλα τους δλδ τα εσπαγαν και σκοτωνοντουσαν λαθρομεταναστες στην καρδια της Αθηνας και η αστυνομια εχωντας εντολες απο τα μεγαλα κεφαλια ( γιατι οι αστυνομικοι δε φταινε σε τπτ ) καθοντουσαν και κοιταγαν. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?


και ρωταω εγω τωρα ο βλακας ο Ελληνας πολιτης

Το να μένεις στο κέντρο του Λονδίνου, του Παρισιού, της Ρώμης, της Πράγας σημαίνει πως είσαι ιδιαίτερα ευκατάστατος. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για ποιον λόγο το κέντρο της Αθήνας είναι τόσο υποβαθμισμένο όπως ενδεχομένως κανένα άλλο κέντρο πόλης σε ολόκληρο τον κόσμο;

Μπορει να μου το εξηγησει αυτο ο κακλαμανης? ο χρυσοχοιδης? καποιος ρε γαμωωτο! πως εχει ξεφτιλιστει ετσι το κεντρο της αθηνας?


εδω και 2 χρονια περιμενουν οι κατοικοι να γινουν πραγματικοτητα αυτα που λενε οι πολιτικοι πριν ανεβουν στην εξουσια

Εχει ζητηθεί επίσης η συνδρομή της ΥΠΕΕ προκειμένου να γίνουν διασταυρώσεις στοιχείων των ελλήνων ιδιοκτητών των ακινήτων που νοικιάζονται με το «κεφάλι» στους παράνομους μετανάστες. Από τη Νομαρχία Αθηνών έχει κατατεθεί η πρόταση σε ξενοδοχεία του κέντρου που μένουν εκτός λειτουργίας για τουλάχιστον έξι μήνες να μεταφερθούν οι παράνομα ευρισκόμενα αλλοδαποί και στη συνέχεια όσοι δεν δικαιούνται άδεια παραμονής να απελαύνονται.

ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"αγανακτηση ,οργη,θλιψη,και μεταναστες στην ιδια μας την χωρα ,σε ενα ιστορικο κεντρο που αφεθηκε στις ορεξεις ολων των εθνων και με τις ευλογιες του κρατους.
ειμαι κατοικος σην πλατεια θεατρου και μενανδρου.αυτο που συμβαινει σημερα για τους μονιμους κατοικους ειναι κατι φυσιολογικο.αισθανομαστε φυλακισμενοι μιας και δεν μπορουμε να κυκλοφορησουμε ουτε πρωινες ωρες.
και ρωτω εγω σαν ελληνας φορολογουμενος πολιτης τι πρεπει να κανω για να ποστατευτω αφου αυτο συμβαινει σε καθημερινη βαση?
εχει τυχη να παρουν στο κυνηγι πληρωμα περιπολικου και οι 4 αστυνομικοι να παρατανε το περιπολικο και να φευγουν τρεχοντας.
δυστηχως η κατασταση ξεφυγε απο καθε οριο κι μην σας φανει περιεργο αν οι κατοικοι παρουν το νομο στα χερια τους."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------
"Για να πέσουν οι τιμές των ακινήτων κατακόρυφα. Θα αγοράσουν τα μεγάλα κεφάλια σε όσο όσο τιμές και μετά θα δώσουν εντολή για να καθαρίσουν την περιοχή. Μτά τον «καθαρισμό» θα ξανανεβει η αξία της περιοχής.
Έχει γίνει παρόμοιο πράγμα με κάτι σπίτια που αγόρασε η εκκλησία."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου