Παρασκευή, 21 Μαΐου 2010

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΕ
«ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΎΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΌΚΛΗΣΗ ΚΡΊΣΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΊΟ, ΑΛΛΆ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΑΕΡΟΠΟΡΊΑΣ», ΔΗΛΏΝΕΙ Ο...

Τουρκία: Δηλώσεις τού Τούρκου αρχηγού των ΤΕΔ στρατηγού Ιλκέρ Μπασμπούγ : Κάνουμε τις παραβιάσεις για εκπαίδευση και όχι για να προκαλούμε«Δεν αποσκοπούμε στην πρόκληση κρίσης στο Αιγαίο, αλλά στην εκπαίδευση της πολεμικής αεροπορίας», δηλώνει ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, στρατηγός Ιλκέρ Μπάσμουγ, υπογραμμίζοντας ότι αν δεχθεί πρόσκληση, θα επισκεφθεί την Ελλάδα.
Ο κ. Μπασμπούγ είπε πως κατά την κατ΄ιδίαν συνάντηση που είχε πριν από 15 μέρες στις Βρυξέλλες με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ πτέραρχο Ιωάννη Γιάγκο στο περιθώριο της συνάντησης αρχηγών επιτελείων του ΝΑΤΟ, συζητήθηκαν τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης και τόνισε πως «το μεγαλύτερο ρίσκο σχετίζεται με τις πολεμικές αεροπορίες».
Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή», ο Τούρκος επιτελάρχης είπε πως «τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, που πραγματοποιούν εκπαιδευτικές πτήσεις, πετούν δίχως οπλισμό» και ότι «οπλισμένα πετούν μόνο λίγα αεροσκάφη που συνοδεύουν» τα πρώτα.
Είπε ακόμη πως ανέφερε στον Έλληνα ομόλογό του ότι «τα ελληνικά αεροσκάφη πετούν οπλισμένα», ζητώντας «να αφαιρέσουμε τα όπλα αυτά και να μειώσουμε το βαθμό απειλής». Σύμφωνα με τον Τούρκο στρατηγό, ο πτέραρχος Γιάγκος απάντησε λέγοντας ότι θα το σκεφτεί.
Ο κ. Μπασμπούγ είπε επίσης ότι «είναι λάθος η αντίληψη περί μείωσης των ωρών πτήσης», αφού «πρέπει να διατηρείται σε συγκεκριμένο επίπεδο η πολεμική ετοιμότητα των πιλότων της πολεμικής αεροπορίας». «Εμείς κρατάμε στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο τις ώρες πτήσεις. Πέραν τούτου, φυσικά και θα πετάμε στον διεθνή εναέριο χώρο του Αιγαίου, διότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε εκπαιδευτικές πτήσεις και πάνω από τη θάλασσα. Ένα μέρος των πτήσεων πραγματοποιείται στη Μεσόγειο», πρόσθεσε και τόνισε: «Σκοπός μας δεν είναι να προκαλέσουμε προβλήματα και κρίση στο Αιγαίο. Σκοπός μας είναι να κρατούμε σε ένα επίπεδο την εκπαίδευση των ενόπλων δυνάμεών μας και της πολεμικής αεροπορίας».
Τέλος, αναφέρθηκε στα περί επίσκεψής του στην Ελλάδα, λέγοντας ότι είχε σχεδιαστεί η επίσκεψή αυτή, αλλά ματαιώθηκε μετά την αποστράτευση του Έλληνα ομολόγου του και τόνισε πως «εάν υπάρξει πρόσκληση, θα πάω ευχαρίστως και εγώ και οι υπόλοιποι αρχηγοί όπλων».

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ; ΒΡΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ
ΤΟΥΡΚΟΙ! ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.......ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ;
ΘΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΠΙΕΙ ΣΑΝ ΠΡΙΚΓΙΠΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ.....ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ
ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ.....ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ......
ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ !!
ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΜΑΣ ! ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟ ΛΑΟ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!
ΑΝΑΡΤΉΘΗΚΕ ΑΠΌ DROMEAS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου