Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Νέο προκλητικό ξεσάλωμα των τουρκοφρόνων στον Εχίνο!



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "NEAS" ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ...............
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ = 1.000 ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΦΩΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ....

Νέο προκλητικό ξεσάλωμα των τουρκοφρόνων στον Εχίνο!
Category: Δράση προξενείου — ndap @ 19:48

ΕΧΙΝΟΣ 1 Είναι λογικό. Από τη στιγμή που είναι τέτοιο το έλλειμμα κράτους και…εθνικής κυριαρχίας στην ελληνική ( Θράκη και από τη στιγμή που είναι τέτοια και η χυδαιότητα ή ο ραγιαδισμός ή η βλακεία (ή και όλα μαζί) όσων παριστάνουν τον τοπικό πολιτικό κόσμο, τα φασιστόμουτρα της άλλης πλευράς θα ξεσαλώνουν κατά τρόπο ολοένα και πιο αναίσχυντο. Και η κατάσταση θα εκτραχύνεται συνεχώς.

Την Κυριακή λοιπόν 23-5-2010 (ανήμερα δηλαδή της ημετέρας Πεντηκοστής) έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης μία τελετή χάτιμ. Σας έχουμε γράψει κι άλλες φορές για τα χάτιμ (τις τελετές δηλαδή περάτωσης των ετήσιων μαθημάτων Κορανίου) και για το τι συνήθως διαμείβεται στη διάρκειά τους, οπότε δεν νομίζουμε ότι συντρέχει λόγος να επεκταθούμε ξανά σε λεπτομέρειες από τι είπαν μέσα στο τζαμί τα κεντρικά (και πάλι) πρόσωπα, δηλαδή ο ψευτομουφτής Ξάνθης και εκλεκτός της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε και ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς.

Εκείνο στο οποίο επικεντρώνουμε σήμερα είναι κάτι διαφορετικό. Στον χώρο της εκδήλωσης υπήρχαν πάνω από 15 άτομα που κυκλοφορούσαν με την μπλούζα που βλέπετε στην κάτω φωτογραφία. Η μπλούζα αυτή από μπροστά έχει, όπως παρατηρείτε, τη σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Ανεξάρτητης Δ. Θράκης»! Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε και την πίσω μεριά αυτής της μπλούζας με την φράση ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨, δηλαδή του Οθωμανού στρατηγού που είχε κατακτήσει την περιοχή τον ύστερο 14ο αιώνα!

Και βεβαίως για το ποιο κλίμα κυριαρχεί στα άντρα των εκτουρκισμένων γενιτσάρων της Θράκης, όπως το (πρώην) πομακοχώρι του Εχίνου, γνωρίζαμε καλά από καιρό. Σε λίγο όμως, όπως πάμε, όλοι ετούτοι οι χυδαίοι φασιστολακέδες της Άγκυρας θ’ αρχίσουν να μας ανεμίζουν τη σημαία της…Ανεξαρτησίας τους και μες στα μούτρα! Και περαιτέρω, εύλογα ασφαλώς και τα ερωτήματα: Υπάρχουν επιτέλους νόμοι στη γελοία αυτή περιοχή και κυρίως υπάρχει έστω ένας που θα τολμούσε να τους εφαρμόσει; Θα κατανοήσουν κάποια στιγμή επιτέλους τα τοπικά δημαρχονομαρχίδια, καθώς και τα εν Αθήναις καρτούν που παριστάνουν τις κυβερνήσεις του χυδαίου ψευδοκράτους της Μελούνας, προς τα πού οδεύουμε ή θα συνεχίσουν να εκλαμβάνουν ες αεί τη ροχάλα ως ψιχάλα; Ρητορικά ερωτήματα θέτουμε (και πάλι) ασφαλώς… Ν.Δ.

Πηγή : http://proxeneio-stop.org/2010/05/%C...F%CF%86%CF%81/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου