Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Το "κρυφό σχολειό" του Αβραμόπουλου.!


Βγήκε λέει στη δημοσιότητα έκθεση του ΟΚΑΝΑ επί θητείας Αβραμόπουλου στο Δήμο της Αθήνας με σπατάλες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, απίστευτα χρέη, προκλητικές αμοιβές σε κολλητούς με 1.500 ευρώ ανά συνεδρίαση και διάφορα άλλα… νόμιμα και… έντιμα.
Από την άλλη, ο Αντώνης Σαμαράς έχει στο νου του διαγραφές αλλά δεν του βγαίνει το γενικότερο κλίμα, και περιμένει την απόλυτη καταστροφή και εκλογές τον Νοέμβριο.
Λίγο πιο κάτω, όμως, στο Παναθηναϊκό στάδιο ο Αβραμόπουλος εδώ και καιρό έχει στήσει το δικό του μπαϊράκι-στρατηγείο.
Και το... χειρότερο, με τακτική οργανώνει το δικό του σύστημα μέσα στη Νέα Δημοκρατία και μάλιστα με "μεταγραφές" στελεχών πρώην συνεργάτες και φίλους του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Μεσσήνιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας έχει δει το τυρί αλλά όχι και την …φάκα.
Ο Αβραμόπουλος μπροστά στη φιλοδοξία και τον στόχο του είναι... αδίστακτος.
Στο ενδεχόμενο αποτυχίας του Σαμαρά όποτε και αν γίνουν εκλογές και σε συνδυασμό με το γενικότερο μπάχαλο που χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους νταβατζήδες και τα λαμόγια να αλωνίζουν και τον κόσμο της Ν.Δ να είναι απογοητευμένος και αηδιασμένος, ο διπλωμάτης θα θέσει θέμα ηγεσίας.
Για αυτό οργανώνεται με τακτική, υπομονή και μέθοδο.
Αν δεν σπάσει αυγά σε όλα τα επίπεδα ο Σαμαράς άμεσα, θα πάνε στράφι και τα 11 χρόνια που κάθισε στο πάγκο της πολιτικής.
Ωρολόγιος Δείκτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου