Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΈΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Σοβαρά επεισόδια έγιναν πάλι χτες στο κέντρο της Αθήνας,από τους λαθρομετανάστες.

Σκηνικό εμπόλεμης ζώνης έστησαν οι πρεζέμποροι με τα κλεφτρόνια,που έχουν οικονομικές και φυλετικές διαφορές.Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 7 το απόγευμα και υπήρξε και ένας Ιρακινός τραυματίας(αν είναι Ιρακινός).Οι λόγοι λίγο πολύ γνωστοί στους κατοίκους.Υπάρχουν φυλλετικές διακρίσεις μεταξύ των Μαροκινών των Αλγερινών και των Νιγηριανών της περιοχής.Συν το μοίρασμα της περιοχής για κλέψιμο και ναρκωτικά....

Το σκηνικό δεν το απόλαυσαν,τουρίστες,Έλληνεςαλλά και αλλοδαποί που έτρεχαν πανικόβλητοι να προφυλαχθούν από τα καδρόνια,τις πέτρες,τα μαχαίρια και τις πέτρες.

Αλήθεια δεσποινίς Αλ Σάλεχ,αυτοί οι μετανάστες που έχουν φυλετικές διαφορές με άλλους μετανάστες, λογαριάζονται για φασίστες ή ρατσιστές?

Η κατάσταση ανυπόφορη και οι κάτοικοι με τους επαγγελματίες βρίσκονται πια μόνοι και σε απόγνωση.

Άλλοι λέγανε πως θα πάρουν όπλα,άλλοι πως θα φύγουν και μερικοί πως θα στήσουν δικές τους ομάδες για να καθαρίσουν την περιοχή.Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη και το μόνο που τους νοιάζει είναι να τελειώσει η βάρδια τους να σηκωθούν να φύγουν από την Καμπούλ της Αθήνας.

ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου