Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Εξάρθωση σπείρας λαθρομεταναστών που λήστευε πεζούς στο κέντρο της Αθήνας



Στην εξάρθρωση σπείρας λαθρομεταναστών που διέπραττε ληστείες εις βάρος πεζών, κυρίως γυναικών, και διαρρήξεις οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας, προχώρησε η Αστυνομία.

Από τους αστυνομικούς συνελήφθησαν 10 Αλγερινοί, οι οποίοι κατηγορούνται για τη διάπραξη 89 διαρρήξεων οχημάτων και 43 ληστειών-κλοπών εις βάρος πεζών στο τελευταίο τρίμηνο.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα εν λόγω άτομα διέθεταν προς πώληση αρκετά από τα κλοπιμαία, όπως κινητά τηλέφωνα, φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια, γυαλιά ηλίου, τσάντες, πορτοφόλια και κοσμήματα. Όσα από τα κλοπιμαία δεν είχαν πωληθεί, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στην περιοχή του Κεραμικού.

Οι συλλήφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΕΙΝΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ.,ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ,ΙΡΑΚΙΝΟΙ,ΚΟΥΡΔΟΙ,ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΜΑΥΡΟΙ,ΕΧΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΟΠΩΣ ΚΛΟΠΕΣ,ΠΡΕΖΑ,ΠΟΡΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ,ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΡΩΝΕ ΠΟΡΤΑ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου