Τρίτη 12 Μαΐου 2009

12 ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ(ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΟ)

Γυρίζεις εξοντωμένη μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά και η διάθεσή σου έχει φτάσει στα τάρταρα. Όχι! Μην πέσεις για ύπνο! Υπάρχουν μερικές απλές αλλά μαγικές ιδέες που μπορούν να σου φτιάξουν το κέφι στο πι και φι και να βάλουν φωτιά στη διάθεσή σου! 

1. Πες ναι σε μια αμερικανιά. Νομίζεις ότι αυτό που βλέπεις στις ταινίες δεν ισχύει; Κι όμως μια κουταλίτσα από απαλό φυστικοβούτυρο θα κάνει θαύματα στη διάθεσή σου. Θα το βρεις σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ. 

2. Θες κάτι να σε ανεβάζει κάθε φορά που μπαίνεις στο σπίτι; Αγόρασε ή φτιάξε μόνη σου μια μεγάλη πινακίδα με το αγαπημένο σου σύνθημα για να παίρνεις δύναμη και κουράγιο κάθε φορά που γυρίζεις σπίτι από μια εξαντλητική ημέρα στο γραφείο. Δοκίμασε φράσεις όπως: ''Κράτα τη θετική πλευρά της ζωής'' ή το ''Πειράζει που είσαι και μεγάλη φίρμα''. 

3. Τώρα που μπήκε η Άνοιξη καιρός να κάνεις μια αλλαγή και στα ποτήρια που χρησιμοποιείς στην κουζίνα.. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά ποτήρια με γούρικα σχέδια και φενγκ σούι που θα σου φέρουν τύχη. 

4. Βαριέσαι το πλύσιμο των πιάτων τόσο που μαζεύονται επί εβδομάδες στο νεροχύτη; Εξοπλίσου με τα νέα γάντια που κυκλοφορούν στο εμπόριο και είναι επενδυμένα με κορδελίτσες, φρου-φρου και γιρλάντες. 

5. Δεν υπάρχει κανείς να σου χαμογελάσει στη δουλειά; Επιστράτευσε το καλλιτεχνικό σου ταλέντο ως εξής; Πάρε την κούπα που πίνεις καφέ στο γραφείο, το συρραπτικό και όποιο άλλο προσωπικό αντικείμενο θέλεις και ζωγράφισε πάνω χαμογελαστά ανθρωπάκια.. Έτσι θα βλέπεις πάντα κάποιον να σου χαμογελά και στο γραφείο. 

6. Θυμάσαι εκείνα τα πανάκια που έφερνες ως σουβενίρ από κάθε ταξίδι σου; Μην τα φυλάς στο ντουλάπι Μπορείς να χρησιμοποιείς σε κάθε δουλειά της κουζίνας και να χαμογελάς όσο θυμάσαι τις όμορφες αναμνήσεις από κάθε ταξίδι που έκανες. 

7. Τραγουδάς στο μπάνιο; Αν ναι, μπορείς να κόψεις το σφουγγάρι που χρησιμοποιείς σε σχήμα μικροφώνου και να το ρίχνεις στο τραγούδι όσο κάνεις μπάνιο. Ακόμη πιο εύκολα, χρησιμοποιησε το τηλέφωνο του ντους. 

8. Θέλεις συντροφιά αλλά δεν νομίζεις πως θα τα καταφέρεις με ένα κατοικίδιο ζώο; Αγόρασε ένα μικρό γλαστράκι που θα σου κρατά συντροφιά, θα έχει λίγες απαιτήσεις και θα σε ακούει χωρίς αντιρρήσεις. 

9. Βάλε στο dvd να παίζει η αγαπημένη σου ταινία ή το αγαπημένο σου επεισόδιο από τα ''Φιλαράκια'' ή το ''Sex and the City''. Θα φτιάξει η όρεξή σου στο πι και φι. 

10. Έχεις να κάνεις τόνους δουλειάς αλλά δεν βρίσκεις το κουράγιο. Κάνε ένα διάλειμμα. Πάρε τα κίτρινα χαρτάκια σημειώσεων στα χέρια σου και μετάτρεψέ τα σε έργα τέχνης: καραβάκια, λουλουδάκια και ό,τι άλλο σου έρθει στο μυαλό. Ε αν μπορείς να γίνει πλοιοκτήτρια από το πουθενά, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Εδώ ο Μάικλ Σκόλφιλντ δραπέτευσε από τη φυλακή φτιάχνοντας ένα χάρτινο πουλάκι! 

11. Δουλεύεις για να πληρώνεις τους λογαριασμούς. Πάρε μαρκαδόρους και μπογιές και ζωγράφισε όσα ευρώ θες από τα μπλοκ ζωγραφικής ψεύτικων χρημάτων που υπάρχουν στο εμπόριο. Πρόσεξε να φτιάξεις αρκετά, αλλά να μην τα ξοδέψεις όπως τα αληθινά. 

12. Χόρεψε κουκλί μου. Βάλε στη διαπασών το αγαπημένο σου soundtrack ταινίας όπως είναι το Μamma Mia και μη σταματάς να χορεύεις με τα τραγούδια των Abba
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου