Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ανανεώνει ο Καραγκούνης


Καραγκούνης και Παναθηναϊκός, θα συνεχίσουν για αρκετά χρόνια μαζί, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, που θέλουν τη διοίκηση του συλλόγου, να καλεί τον αρχηγό της ομάδας, για ανανέωση συμβολαίου, μένοντας απόλυτα ικανοποιημένη από την προσφορά του Έλληνα μέσου.

Ο "Κάρα" έχει αποδείξει πόσο χρήσιμος είναι, ειδικά σε δύσκολες καταστάσεις και το "τριφύλλι" θα του προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίσει στην αγαπημένη του ομάδα, για αρκετά ακόμα χρόνια, κάτι που αναμένεται να δεχτεί ο έμπειρος άσος.

Όσο αφορά στο Γιακούμπ Βαβζίνιακ, ο Πολωνός αμυντικός πέρασε από τα γραφεία του συλλόγου, μίλησε με ανθρώπους της ομάδας για τα σκευάσματα που πήρε, όταν ήταν στη χώρας του με την Εθνική του ομάδα, λέγοντας για ακόμα μία φορά, πως είναι "καθαρός" και όχι ντοπέ!

Η ομάδα θα περιμένει και το δεύτερο δείγμα, για να παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις, ενώ ο προπονητής, Χενκ τεν Κάτε, μίλησε προσωπικά στον παίκτη, που ήταν ράκος στην προπόνηση της Δευτέρας και του εξήγησε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα…
http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου