Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Η επιζήσασα του Τιτανικού έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της


Η μοναδική επιζήσασα του ναυαγίου του Τιτανικού, Μιλβίνα Ντιν, θα ζήσει το υπόλοιπο του βίου της χωρίς καμία απολύτως οικονομική έγνοια, μετά την απόφαση των σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Γουΐνσλετ και Λεονάρντο ντι Κάπριο που κατέβαλαν από κοινού μεγάλο χρηματικό ποσό, ικανό να καλύψει τις ανάγκες της στη Βρετανία, όπου ζει.
Εκτός των δύο ηθοποιών, χρήματα δώρισε στην 90χρονη Ντιν και ο Ντέιβιντ Κάμερον, ο σκηνοθέτης που κέρδισε 11 Όσκαρ με την ταινία Τιτανικός το 1997.
"Τους ευχαριστώ όλους για τη γενναιοδωρία, που μου δείχνουν", δήλωσε στα βρετανικά ΜΜΕ συγκινημένη η μοναδική επιζήσασα του θρυλικού Τιτανικού.
Ο πατέρας της Ντιν κατάφερε να την βάλει σε μία από τις λιγοστές λέμβους του τεράστιου πλοίου, μαζί με τη μητέρα και τα αδέλφια της. Όλοι έφθασαν τελικά στη Νέα Υόρκη πάνω στο πλοίο "Καρπάθια", αλλά αργότερα επέστρεψαν στο Σάουθαμπτον, από όπου το υπερωκεάνιο είχε αρχίσει το ταξίδι του.

Ο "Τιτανικός" βυθίστηκε τον Απρίλιο 1912, μετά από πρόσκρουση σε παγόβουνο, προκαλώντας το θάνατο περίπου 1.500 ανθρώπων.
Hellenic Business

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου