Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΜΠ, ΠΑΝΤΕΙΟΥ, ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ


Πώς είναι δυνατόν;;;
Τόσα χρόνια ευαγγελίζονται τον μεσσάιο χώρο αλλά και σε κάθε ευκαιρία διατυμπανίζουν την αποστροφή τους για τα ακροδεξία κόμματα και αντιλήψεις. Η αλήθεια όμως είναι άλλη, και σαφώς πολύ επικίνδυνη απέναντι στην προάσπιση του δημοκρατικού χαρακτήρα των πανεπιστημίων, καθώς και των θεσμών μας.
Ο λόγος για τους 'δημοκρατικούς' ΔΑΠίτες και ΟΝΝΕΔίτες...
Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι στο facebook στο group "Ευρωεκλογές 2009: Οι Έλληνες ψηφίζουν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" το οποίο αριθμεί πάνω από 2000 μέλη, η πλειοψηφία των μελών είναι γνωστοί ΟΝΝΕΔίτες και ΔΑΠίτες από όλη την Ελλάδα...
Ανάμεσα στα εκλεκτά μέλη τους ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ.Παπανικολάου, ο πρόεδρος της ΔΑΠ ΑΕΙ Μ.Κασσελάκης και ο πρόεδρος της ΔΑΠ ΤΕΙ Α. Μαγγλάρης.
Πατήστε εδώ για να βρείτε τον ΟΝΝΕΔίτη της γειτονιάς σου και το ΔΑΠίτη της σχολής σου:

1 σχόλιο:

  1. Η αλήθεια είναι πως κάποιος -χρυσαυγίτης- τους εξαπάτησε τους Νεοδημοκράτες! Όχι ότι δεν είναι ακροδεξιοί οι ΔΑΠίτες αλλά λίγες μέρες πριν τις εκλογές και ενώ έχουν φορέσει τα ψεύτικα κεντρώα χαμόγελά τους θα ήταν απίστευτο να μπαίνανε σε τέτοιο group!

    Κάποιος είχε κάνει group "ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ", ακολούθως μπήκαν μέσα όλοι οι ΔΑΠίτες και μετά ο διαχειριστής το άλλαξε σε group της Χρυσής Αυγής!

    Πιστέψτε με υπάρχουν χιλιάδες άλλα πράγματα που μπορούμε να καταλογίσουμε στην ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ, για να ασχολιόμαστε με τις προβοκάτσιες των "συγκατοίκων της πολυκατοικίας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή