Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Πρώην αξιωματικός της αστυνομίας σε κύκλωμα δουλεμπόρων

Ένας πρώην άνθρωπος του νόμου, και μάλιστα βαθμοφόρος, συνελήφθη στο Πέπλο του Έβρου, καθώς παρείχε κάλυψη σε λαθροδιακινητή που μετέφερε λαθρομετανάστες.
Πρώην συνάδελφοί του που διενεργούσαν μπλόκο έκαναν σήμα στον αστυνομικό να σταματήσει, ωστόσο εκείνος δεν υπάκουσε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο ασύρματοι, με τους οποίους επικοινωνούσε με τον οδηγό λεωφορείου που ακολουθούσε, προκειμένου να τον κρατά ενήμερο σχετικά με την παρουσία ή όχι αστυνομικών.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο λεωφορείο εντοπίστηκαν, μέσα σε ειδικές κρύπτες του, τριάντα πέντε Πακιστανοί προερχόμενοι από την Τουρκία.
Ο αστυνομικός είχε μαζί του 22.000 ευρώ, τα οποία (κατά πάσα πιθανότητα) είναι το ποσό που πλήρωσαν οι λαθρομετανάστες για να έρθουν στη χώρα μας.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του απότακτου ανθυπαστυνόμου, βρέθηκαν ακόμη 130.000 ευρώ, καθώς και μεγάλος αριθμός τραπεζικών καταθετικών λογαριασμών, με αποτέλεσμα να επιληφθεί και η ανεξάρτητη Αρχή για την καταπολέμηση του βρόμικου χρήματος.
Ο αξιωματικός είχε αποταχθεί από το Σώμα το 2005 εξαιτίας άλλης υπόθεσης διακεκριμένης διαφθοράς.

Hellenic Business

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΟΓΟ!!!!.ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

anopetra-eleos.blocspot.con




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου