Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Σάρωσε το VINOZHITO / Ουράνιο Τόξο στο Μακεδονία

http://taxalia.blogspot.com/

Σάρωσε η "Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία - Ουράνιο Τόξο", στις Ευρωεκλογές.

Το κόμμα, που εκφράζει την ..πολυπληθή "μακεδονική" μειονότητα και στελεχώνεται από τα πιό δραστήρια στελέχη της "τουρκικής" μειονότητας (προσοχή: στελέχη που επιθυμούν να ονομάζεται Τουρκική, η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, όπως ο Ντέντε, ο Παπαδάκης and other fruits of the loom) έλαβε μεταξύ 9.995.992 ψηφοφόρων τον τεράστιο αριθμό των 4.530, από τους οποίους, στη Μακεδονία, έλαβε 2.594 ψήφους.
Αφαιρέστε όσους ψηφίζουν "ότι να ναι στις Ευρωεκλογές" και βρείτε, ότι ......αρκετά ασχοληθήκαμε με τον κούκο και τους τρείς φίλους του.
Καληνύχτα Πάβλε.....
πήρες την καλύτερη απάντηση.
END OF THE STORY
Η ιστορία έγραψε και δεν το παίρνει πίσω:
2.594

2 σχόλια:

  1. Αυτό που είναι περίεργο είναι η άγρα ψήφων πανελλαδικά!
    Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο (2009) 0.09 % 4,524
    (2004) 0.10 % 6,176
    Κι εδώ παρατηρούμε μια πτώση 1652 ψήφων!
    Τι απέγιναν οι υπόλοιποι;Πέθαναν;
    Να υπολογίσουμε ότι πολλοί ψηφοφόροι σε όλη την Ελλάδα,ψηφίζουν στα τυφλά,μη γνωρίζοντας τι είναι το κάθε χαρτί που ρίχνουν στην κάλπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ VINO ZITO(ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ)ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΤΛ!!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!!!!!!!! ZIVA DA SI MAKEDONJA!!!!!!! GORE GLAVATA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή