Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

"Έλεος πια με το έλεος!"

"Βρε παιδια τι θα γινει με το θεμα των ζητιανων -απατεωνων- τσιγγανων στην οδο Πατησιων????
εδω και μηνες υπαρχει ενα κυκλωμα συγκεκριμενα στην οδο Πατησιων και Αγιου μελετιου που καθε 10 μετρα υπαρχει ενας ζητιανος-απατεωνας και λεω απατεωνας γιατι ουκ ολιγες φορες απο εκει που κουτσαινει τον εχω δει να τρεχει αλλα ακομα και αυτοι που πραγματι εχουν καποιο προβλημα στο ποδι η στο χερι υπαρχει λιγο πιο κατω ενας ιδιας εθνικοτητας με το ιδιο ακριβως προβλημα.
Τις τελευταιες δε μερες δεν μας ελειπαν ..
ολοι αυτοι ειναι ενας απο αυτους που φερνει και τα παιδακια του μαζι και εννοειται οτι αυτα ειναι που δεν φταινε σε τιποτα αλλα εκτος του οτι και το παιδι εχει καποιο προβλημα ιδιο με του μπαμπα παλι οπως καλα θα φανταζεστε στο ποδι και δεν μπορω να φανταστω οτι ολοι "τυχαια" ειχαν το ιδιο ατυχημα,εκτος λοιπον απο αυτο το παιδι μπαινει μεσα στα μαγαζια και δεν βγαινει αν δεν του δωσεις κατι.
μια κοπελα καθεται στο ιδιο σημειο σε καροτσι 12-15 ωρες καθημερινα.εχω προσπαθησει να μαθω αν καποιος τους φερνει αν εχουν δει κατι αλλα κανεις δεν εχει δει τιποτα.
Η αστυνομια πηγαινοερχεται πανω κατω στην Πατησιων ανα τριαδες αλλα να κανουν κατι για αυτο δεν μπορουν????
μα σε τι κρατος ζουμε πια που εν ετη 2010 βλεπουμε αυτην την εξαθλιωση στους δρομους και δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα???
καποια υπηρεσια δεν υπαρχει για αυτες τις καταστασεις?
και αν υπαρχει που ειναι?γιατι δεν προσπαθει εστω να δωσει μια λυση?"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου