Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010

Απαγόρευσαν συγκέντρωση κατοίκων στον Άγιο Παντελεήμονα!


Με 12 διμοιρίες ΜΑΤ, χωρίς καμμία προειδοποίηση, η Χούντα της “Νέας Διακυβέρνησης” απαγόρευση την συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει επιτροπές κατοίκων στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα!

Κλούβες έχουν αποκλείσει την περιοχή και ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ την πρόσβαση στην πλατεία. Μάλιστα έχει δοθεί σαφής εντολή να συλλαμβάνεται όποιος επιχειρήσει να… περπατήσει στην πλατεία παρά την απαγόρευση.

Μετά το αίσχος με τον Γλέζο εχθές, για το οποίο δεν έχει υπάρξει καν προσπάθεια απόδοσης ευθυνών, τώρα το κράτος απαγορεύει και τις “συναρθροίσεις εις τας πλατείας των Αθηνών”.

Τέτοιες γελοιότητες είχαμε να δούμε από τις μαύρες ημέρες της Αμερικανοκίνητης χούντας του Ιωαννίδη. Φαίνεται ότι η Αμερικανοκίνητη χούντα του μΠΑτΣΟΚ θα σπάσει όλα τα ρεκόρ.

Θα επανέλθουμε με νεώτερα.

olympia

1 σχόλια:

ευτυχια είπε...

ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ "ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ" ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΡΙΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ (ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ ΟΧΙ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ), ΟΠΟΥ ΕΦΡΙΞΑΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ


Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/03/blog-post_6168.html#ixzz0hPksHv2j

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου