Τρίτη, 16 Μαρτίου 2010

Aκύρωσε τη συναυλία της στην Ελλάδα επειδή φοβάται για τη ζωή της λόγω των...απεργιών!


Με μια πρωτοφανή για τα δεδομένα του καλλιτεχνικού -και όχι μόνο- χώρου κίνηση, η Dionne Warwick και ο μάνατζερ που την εκπροσωπεί ακύρωσαν την προγραμματισμένη για απόψε συναυλία της στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρεία, τόσο η ίδια η Dionne Warwick όσο και οι συνεργάτες της φαίνεται πως θεωρούν την Ελλάδα χώρα μιας… εμπόλεμης ζώνης και τους τουλάχιστον 1.200 Έλληνες θαυμαστές της, που... έσπευσαν να προπληρώσουν το εισιτήριο για να τη δουν από κοντά, μια μάζα πεινασμένων και εξαθλιωμένων βαρβάρων, που αποτελούν… απειλή για τη σωματική ακεραιότητα ανθρώπων οι οποίοι ανήκουν σε άλλη «κάστα».

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας εταιρείας της συναυλίας, όπως ακριβώς το λάβαμε:

«Με έκπληξη και αγανάκτηση η εταιρεία μας Ιntershow Productions έλαβε, ένα απλό email στης 14/03/2010, δηλαδή μόλις μια μέρα πριν τη συναυλία, κι ενώ έχουν προπωληθεί ήδη πάνω από 1.200 εισιτήρια, από τον μάνατζερ της Dionne Warwick, ότι η τραγουδίστρια δεν θα έρθει στην χώρα μας για τη συναυλία της 15/03/2010!!!, με πρόφαση ούτε λίγο ούτε πολύ, όπως αναφέρει στο email, ότι η χώρα μας θα βάλει σε κίνδυνο την ζωή της, λόγω των απεργιών και της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί εδώ!!! ( φρασεολογία που ακριβώς χρησιμοποίησε στο email του management της κυρίας Dionne Warwick ).

Καμία διαβεβαίωση, μέσω του ελληνικού και ξένου τύπου, μέσω του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και μέσω της αμερικανικής πρεσβείας, στην οποία αποταθήκαμε και από την οποία ενημερώθηκε η καλλιτέχνιδα και οι υπεύθυνοι του συγκροτήματος για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, δεν στάθηκε αρκετή, για να ανατρέψει τη στρεβλή εικόνα δήθεν κινδύνων στη χώρα μας.

Η εταιρία Intershow Productions με λύπη της ανακοινώνει, ότι ακυρώνεται η συναυλία της κυρίας Dionne Warwick στης 15/03/10 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, λόγω ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ της τραγουδίστριας και -αν και η ίδια δεν φέρει καμία ευθύνη- ζητά τη κατανόηση από το κοινό και τους εμπλεκόμενους φορείς για την όποια ταλαιπωρία και δηλώνει ότι ήδη έχει αναθέσει την υπόθεση σε δικηγορικό γραφείο, ώστε να επιβληθούν όλες οι νόμιμες συνέπειες από την απαράδεκτη, αντισυμβατική, προσβλητική για την Ελλάδα και πρωτοφανή για την σφαίρα των δραστηριοτήτων της εταιρίας μας συμπεριφορά του υπεύθυνου manager και της ίδιας της καλλιτέχνιδας.

Όσοι έχουν αγοράσει εισιτήριο μπορούν να το επιστρέψουν και να πάρουν τα χρήματά τους πίσω από τα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής».ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου