Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

"Τελικά μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα!!"

"Mία εβδομάδα μόλις πέρασε από τα σκάνδαλα Μαντέλη, τη φοροδιαφυγή Βοσκόπουλου, τους περιβόητους γιατρούς που τάχα θα άνοιγαν οι λογαριασμοί τους, οι διορισμοί της Τζάκρη, το άνοιγμα λογαριασμών του Ρουσόπουλου! Ξαφνικά έπεσε πάλι σιωπη από τα μέσα! Η Γκερέκου θα μείνει με το Βοσκόπουλο στην Κέρκυρα και ούτε γάτα ούτε ζημιά; Πώς θα τιμωρηθεί ο κύριος; Η Τζάκρη τελικά την έβγαλε λάδι με το νομικό πλαίσιο; Και με την ηθική τι γίνεται; Οι γιατροί του Κολωνακίου και λοιπών περιοχών δε θα οδηγηθούν στη φυλακή τελικά; Οι λογαριασμοί του Ρουσόπου! λου, ξανάκλεισαν όπως άνοιξαν; Τώρα δηλαδή που ξέσπασε το σκάνδαλο Άκη, ξεχάστηκε ακόμα και ο Μαντέλης;

Τελικά μέλι μέλι και τηγανήτα τίποτα!! Έχω την εντύπωση ότι ρίχνουν απλά μερικούς σαν κ αυτούς στα λιοντάρια για τα μάτια του κόσμου και μετά δεν παθαίνουν τίποτα, συνεχίζουν τις ζωές τους χωρίς να πληρώνουν, περιμένοντας να βγει στν επιφάνεια το επόμενο σκάνδαλο, μήπως και ξεχαστεί το δικό τους!!!

Για να μη θυμηθούμε και παλιότερα σκάνδαλα που ήδη ξεχάστηκαν!! Ο Παυλίδης με τις άγονες γραμμές τι απέγινε; Ζει τη ζωούλα του στη Ρόδο; Ο Μαγγίνας με το αναψυκτήριο; Ο Βουλγαράκης; Για να μη θυμηθούμε τα μεγαλύτερα ψάρια όπως το Σημίτη, που υπερχρέωσε τη χώρα και παρόλα αυτά, από μερικούς θεωρείται ακόμα ικανός πρωθυπουργός !!!

Δε μπορούμε μια ζωή να είμαστε ο λαός με τη μνήμη του χρυσόψαρου!! Θέλουμε να τιμωρηθούν όλοι όσοι από τη μεταπολίτευση και μετά μας ξέσκισαν τα λεφτά και τώρα ζητάνε από εμάς να πληρώσουμε σαν θύματα που είμαστε και θα είμαστε αν δεν ξυπνήσουμε!! Φτάνει πια! Ας λάβει ο καθένας τα μέτρα του και επιτέλους να αποδοθούν οι ευθύνες σε όσους αντιστοιχούν!!!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου