Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Kαι διηγώντας τα να κλαίς........


Πρόσφατη φωτογραφία......


05.03.2004
Δεν έπεφτε καρφίτσα στο πάρτι του Ακη
Σύνοψη: Δύο χιλιάδες νεολαίοι στο πάρτι του Aκη στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 2.000 νέοι και νέες από τη Θεσσαλονίκη έδωσαν το παρών στο πάρτι που διοργάνωσε η χθες βράδυ νεολαία της πόλης προς τιμήν του Ακη Τσοχατζόπουλου, στο club Olympion. Ο παλμός, η ένταση, ο ενθουσιασμός και τα πολλά συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού ήταν τα στοιχεία που έκαναν το χθεσινό βράδυ ξεχωριστό.


Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι νεολαίοι διέκοψαν τον Ακη με συνθήματα τα οποία άκουγε και απαντούσε:



  • «Εκεί ψηλά στο μέγαρο Μαξίμου θα βάλουμε και μια ταμειακή απόδειξη να κόβουν στον πελάτη τον Κώστα τον Καραμανλή» του φώναξαν και απάντησε: «Ταμειακή; Γι' αυτό όταν περνάω από τις λαϊκές αγορές δεν έχει ταμειακές μηχανές… τις χρειάζονται απ’ ό.τι φαίνεται τα παιδιά στο Μαξίμου».


  • «Δεν βάλατε μυαλό, δεν βάλατε μυαλό και στις 8 του Μάρτη θα ψάχνετε αρχηγό» ξαναφώναξαν… «Ωραία, νέα συνθήματα... Οντως δεν έβαλαν μυαλό».


  • «Πότε; Ποτέ!!! Πότε; Ποτέ!!! Πότε; Ποτέ!!!» συνέχισαν με το γνωστό σύνθημα «Ποτέ, Ποτέ!!! Έτσι πρέπει! Πρέπει όμως και να ψηφίσουμε …. Και τα ψηφοδέλτια πρέπει να έχουν και κανένα καλό σταυρό» είπε ο Άκης.

Και ο Ακης όμως από την πλευρά του τους προκαλούσε συνεχώς...


  • «Είναι κανείς που θέλει να πάμε πίσω;» ρώτησε. «Οχιιι...» απάντησαν.


  • «Σε αυτούς λοιπόν που θέλουν να γυρίσουν πίσω τους αφιερώνουμε ένα πολύ ωραίο τραγούδι, το "Βack to the roots", αλλά δεν θα τους περάσει. Αυτοί εκεί ανήκουν, στο μαύρο παρελθόν του 1993».


  • «Θέλουμε ΠΑΣΟΚ;» ρώτησε και πάλι... «Ναιιιι» ακούστηκε με μεγάλη ένταση από τους νέους... «Πολύ ΠΑΣΟΚ μαζεύτηκε εδώ, ρε παιδιά!» είπε ο Ακης.
Τέλος, ο Ακης Τσοχατζόπουλος προέβλεψε ότι «το βράδυ τις Κυριακής θα είναι για γερά νεύρα. Θα έχει ανεβοκατεβάσματα, θα πάει κεφάλι με κεφάλι. Εσείς όμως είμαι βέβαιος ότι γνωρίζετε ποιος θα κόψει πρώτος το νήμα. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι και πάλι νικητής, γιατί δεν ζητάμε από τον λαό την εξουσία. Ζητάμε την υποστήριξή του στις πολιτικές που έρχονται για να βοηθήσουν τον λαό».
akis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου