Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΠΑΜΕ: Οι καταστροφείς της Ελληνικής οικονομίας.!


Νέα παρεμπόδιση της ομαλής διεξαγωγής φορτοεκφόρτωσης των βρετανικών συμφερόντων πλοίου, Ropax 1με αιτιολογικό την αντίδραση στην άρση του καμποτάζ, είναι σε εξέλιξη στο λιμάνι της Κορίνθου από ναυτεργάτες και μέλη του ΠΑΜΕ.
Eιδικότερα, ενώ το πλοίο έπρεπε να είχε ήδη αποπλεύσει από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης, βρίσκεται ακόμα δεμένο στο λιμάνι, ενώ νωρίτερα έδεσε στο λιμάνι της Κορίνθου και δεύτερο πλοίο της ίδιας εταιρείας, Ropax 2.
Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα περίπου 50 άτομα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας εμποδίζουν τη φορτοεκφόρτωση των πλοίων σύμφωνα με τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου Κορίνθου κ. Χρ. Δήμο, που ανέφερε ότι με πρόσφατη δικαστική απόφαση,απαγορεύεται στα μέλη της ΠΝΟ να εμποδίζουν τον απόπλου των πλοίων, και χαρακτήρισε τους διαμαρτυρόμενους ως "ασήμαντες μειοψηφίες που μπορούν να καταστρέφουν κλάδους της ελληνικής οικονομίας".
Στο μεταξύ αυτοί που παρακωλύουν τη φορτοεκφόρτωση στηλιτεύουν τόσο τις άθλιες συνθήκες εργασίας όσο και την εκδίωξη των ελλήνων μαγείρων από τα ελληνικά πλοία, όπως αναφέρουν οι Εκπρόσωποι της Ένωσης μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού
Τέλος η πλοιοκτήτρια εταιρεία κατέθεσε μήνυση για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Έλλη Κομνηνού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου