Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Όταν ο Καραμανλής έδινε αυξήσεις 4% ήταν "ένα κουλούρι την ημέρα". Τώρα που το ΠΑΣΟΚ κλέβει το κουλούρι, από τα χέρια μας, είναι "υπεύθυνο"



Γράφει σήμερα η Καθημερινή του Αλαφούζου (η υποτιθέμενη εφημερίδα που υποστηρίζει-λέμε τώρα - τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας) σε άρθρο με τίτλο "Ωρα ευθύνης":
" Η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στο Ασφαλιστικό είναι κρίσιμη. Πρώτα απ’ όλα γιατί εμπεριέχει σημαντικές αλλαγές, τις οποίες δεν τόλμησε ούτε η κυβέρνηση Σημίτη ούτε και η προηγούμενη. Δεύτερον γιατί αποτελεί βασική προϋπόθεση για να λάβει η Ελλάδα την οικονομική στήριξη της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, χωρίς την οποία θα χρεοκοπούσε. Η Ν.Δ. επέλεξε τον δρόμο της άρνησης. Θα είναι μοιραίο λάθος αν την ακολουθήσουν ανεξάρτητοι βουλευτές, όπως η κ. Μπακογιάννη, που υποτίθεται ότι εγκατέλειψαν τη Ν.Δ. επειδή υιοθετούσε λαϊκιστικές συνταγές. (τι πίνεις ρε άνθρωπέ μου;;). Δεν είναι ώρα για να μετράει ο κάθε πολιτικός με το σταγονόμετρο το κόστος μιας δυσάρεστης απόφασής του. Είναι ώρα ευθύνης για όλους τους πολιτικούς που οφείλουν να βάλουν τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα στην άκρη, έστω για λίγο."

Ναι καλά καταλάβατε αυτή είναι η άποψη της... εφημερίδας του Αλαφούζου, ενός ανθρώπου που πούλησε το τηλεοπτικό καναλι Sky (σήμερα Alpha) για να εκπέμψει λίγα χρόνια μετά με τις ευλογίες της Ν.Δ το σημερινό Σκάι!!
Φτου σας ρε να μην σας βασκάνω....

Πηγή

Θα μας τρελάνουν τα εξαπτέρυγα του Δ.Ν.Τ. !
Μα όταν ο Καραμανλής έλεγε "θα δώσουμε αυξήσεις στα όρια της αντοχής του προϋπολογισμού" και μιλούσε για "παρεμβάσεις στο ασφαλιστικό", γιατί ουρλιάζατε;
Γιατί και τότε δεν γράφατε, για ώρα ευθύνης και μας πρήζατε τους όρχεις με το περίφημο "δίνουν αυξήσεις ένα κουλούρι την ημέρα";
Γιατί;
Και μας κάνατε πλύση εγκεφάλου, ότι λεφτά υπάρχουν αλλά ο κακός Καραμανλής τα δίνει στις τράπεζες και τους "πλούσιους" και πρέπει να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ, που θα τα πάρει και θα τα δώσει στο λαό; Εσάς ακούσαμε και τώρα τραβάμε τα μαλλιά μας!
Σας το λέω: θα φάτε πολύ ξύλο δημοσιογραφίσκοι ! Η οργή του λαού, θα ξεσπάσει επάνω σας, λαμόγια του ΔΝΤ !



Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2010/07/4.html#ixzz0t1iRWU7Q

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου