Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΟΤΑΝ Η ΜΑΛΑ@@Α ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ

ΣΑΚΑΤΕΨΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ...

Αυτή η εικόνα που σοκάρει μαρτυρά τον βάναυσο ξυλοδαρμό του άνδρα, μόνο και μόνο επειδή υπήρχε η πληροφορία ότι είναι αστυνομικός!
Όσοι έσπευσαν κοντά του για να βοηθήσουν, αναφέρουν χαρακτηριστικά πως ο άνδρας σπαρταρούσε από τους αφόρητους πόνους ενώ η αιμορραγία-όπως φαίνεται και στη φωτογραφία-ήταν ακατάσχετη.
Τη στιγμή που δεκάδες διαδηλωτών ξεσπούσαν με σθένος και μένος κατά του ανυπεράσπιστου άνδρα, που χρησιμοποιούσε τα χέρια του στην περιοχή του προσώπου για να το προστατεύσει και εκλιπαρούσε να σταματήσουν να τον χτυπάνε αλύπητα, άνδρες της αστυνομίας βρισκόντουσαν σε απόσταση αναπνοής και δεν είχαν πάρει χαμπάρι.

Απευθυνόμενος σε άνδρα των αστυνομικών δυνάμεων, ο σοβαρά τραυματισμένος άνδρας του είπε: «συνάδελφε, κρατήσου...» και αυτά φαίνεται πως ήταν αρκετά για να δεχτεί πολλαπλά, απανωτά χτυπήματα με καδρόνια στο κεφάλι, στην πλάτη, στα πόδια και γενικώς σε ολόκληρο το σώμα του. Η ακατάσχετη αιμορραγία «έβαψε με αίμα» και τη σημερινή πορεία διαμαρτυρίας ενώ το ασθενοφόρο που εκλήθη λόγω της πορείας καθυστέρησε περί τα 25 λεπτά.


O ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΠΑΤΣΟΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ...ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΊ ΣΕ ΤΙΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...Η ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ MARFIN κΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ...ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ,ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου