Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Ό,τι δίνεις παίρνεις. Αυτό δεν είναι νόμος!



Για παράδειγμα, ο Παναθηναϊκός ξόδεψε ένα σωρό λεφτά (και αυτό)το καλοκαίρι για μεταγραφές. Μία από αυτές, για να φέρει στην Ελλάδα τον Τζιμπρίλ Σισέ προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο και τον έντυσε στα πράσινα προκειμένου να τον βοηθήσει να επιστρέψει στην κορυφή...


Ο γάλλος σούπερ σταρ έχει πάρει από το χεράκι τον ΠΑΟ και τον οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από έξι χρόνια ξηρασίας. Ο 29χρονος άσος των 8 εκ. ευρώ κάνει τη δουλειά του με το παραπάνω. Η συνέπειά του στο σκοράρισμα θυμίζει...Βαζέχα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν ξόδεψε ένα καράβι λεφτά για μεταγραφές, όπως το έχει κάνει πολλάκις στο περελθόν, και ίσως να μην το χρειαζόταν όπως υποστήριξε η διοίκησή του. Αλλωστε αυτός είχε τα πρωτεία, άλλος πρέπει να ενισχυθεί για να του τα πάρει. Όμως, εν αντιθέσει με τον "αιώνιο" αντίπαλό του, εκείνος έχασε παίκτες σημαίες από την ομάδα του. Άλλο να μην χρειάζεται να ενισχυθείς για να κρατήσεις τα πρωτεία, και άλλο να αποδυναμώνεσαι και να μην κάνεις τίποτα γι αυτό. Έτσι, που θα πάει...θα τα χάσεις.

Έχει ξοδέψει όμως για τον Μπελούτσι στο παρελθόν, καλός παίχτης μεν, δεν έδωσε ότι ο Σισέ στον ΠΑΟ δε. Μην ξεχνάτε ότι ο μισός κόστισε σχεδόν όσο ο Σισέ ολόκληρος. Και για να μην συγκρίνουμε διαφορετικούς παίχτες (από άποψης θέσεως) πάμε στον Ντιόγκο.

Ο νεαρός Βραζιλιάνος είναι - αισίως- δύο χρόνια στην ομάδα του Πειραιά. Κόστισε περισσότερο από τον Γάλλο. Η διακιολογία της προσαρμογής δεν υπάρχει. Προσπαθεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, αλλά όμως δεν τα καταφέρνει.

Πότε ο Ντιόγκο πρόσφερε στην ομάδα του αυτά που προσφέρει ο Σισέ; 17 γκολ ο Γάλλος σε περίπου μισό πρωτάθλημα.

Τι κι αν ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα σωρό λεφτά, Αλεξανδρή δεν βρήκε. Ο ΠΑΟ όμως έχει τον...Βαζέχα του. Άρα, δεν φτάνει μόνο να έχεις να ξοδέψεις, πρέπει να ξέρεις και πως. Τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς;

Οτι δίνεις παίρνεις, αν ξέρεις πού τα δίνεις.

todekari.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου